Vilka är de bästa tipsen för att dekorera en veranda?

March 23

De bästa tipsen för att dekorera en veranda är först, väljer objekt som tål väder och vind. Om verandan har ett tak eller omges med skärmar eller fönster, är detta något enklare, men det är ändå viktigt att välja objekt som inte kommer att bryta eller blir skadad från att spendera tid utanför. När dekorera en veranda är det också viktigt att överväga hur verandan kommer att användas, eftersom detta kommer att ange vilka typer av möbler som kan köpas för verandan.

Storleken på området har en stor inverkan när dekorera en veranda. En mindre veranda får endast ha plats för två stolar uteplats, till exempel, medan en större veranda kan ha plats för en picknick bord samt stolar. Möblerna som väljs för en veranda är en av de viktigaste faktorerna.

Plast möbler är billigt och mycket väderbeständig, men det har inte samma estetiskt tilltalande som metall, korg, eller trämöbler, som alla är dyrare. Äldre utemöbler kan lätt uppdateras genom att köpa nya möbler kuddar för stolarna, och en ny duk eller paraply för en uteplats bord. En gunga är ett annat utmärkt alternativ för sittplatser när dekorera en veranda; dessa finns i fristående designer, eller de kan monteras på taket.

Naturligtvis kommer dekorera en veranda bära mer än möbler val. Hängande växter är ett bra sätt att lägga till extra visuella intresse till en veranda, men det är viktigt att vara säker på att växterna kan överleva eventuella förändringar i vädret, liksom mängden solljus som når verandan varje dag. Hängande korgar som de består av petunior eller impatiens är populära val, eftersom de lätt kan tas ner och tas in vid behov.

Övrig inredning kan omfatta dekorativ växt står, väggbonader, flaggor, eller dekorativa lampor, bland andra typer av trädgård inredning. När dekorera en veranda, är det i allmänhet en bra idé att välja objekt som åtminstone motsvarar inredningen i resten av huset. Till exempel, i ett land stil hem, man skulle nog välja land stil inredning för verandan också. Detta kan bidra till att göra utformningen av hemmet känner sig mer sammanhängande. Det är lätt att hitta utomhus dekorationer i ett antal butiker eller online, och gårdsförsäljning och loppmarknader är också bra alternativ för utomhus dekorationer.

  • Verandor bör vara dekorerad med föremål som tål väder och vind.
  • Wicker bitar lägga en stor estetik.
  • En ny duk kan bidra uppdatera en veranda uteplats bord.