Hur väljer jag det bästa Propan Space värmare?

February 18

Innan du köper en propan utrymme aggregat, är det viktigt att beakta storleken på det utrymme som behöver värme. Detta kommer att diktera inte bara storleken på propan värmeelement, men också vilken typ av värmare som du köper. Den vanligaste typen av propan värmeelement är forcerad luftvärmare, som ibland kallas en torped värmare. Detta är ett bra val för garage eller industriella miljöer, så länge dessa utrymmen är väl ventilerad. En värmestrålare är ett bra val för öppna utrymmen såsom campingplatser, eftersom den är portabel och lätt.

En forcerad luft propan värmeelement ofta känd som en torped värmare eftersom den har en lång horisontell cylinder som påminner om en torped. Denna typ av värmare har en fläkt som driver värme som skapas av ett värmeelement ut genom cylindern och in i utrymmet som skall uppvärmas. Dessa enheter tenderar att vara ganska tunga och otympliga, så väl på plats, de är oftast inte flyttade mycket. De är inte ett bra val för slutna rum utan ordentlig ventilation, och det kommer att vara viktigt att se till att ingenting brandfarlig är i allmänhet närheten av värmaren. Beroende på storleken av torpeden propan utrymme aggregatet kan stora rum värmas snabbt och temperaturen kan bibehållas lätt.

En strålande propan värmeelement inte har någon typ av fläkt som blåser luft i ett utrymme. Istället är värmeelementet aktiveras och omedelbar närhet av värmaren då följaktligen värms. Sådana propanvärmare är ofta knutna till propan tankar som de som finns på utomhusgrill. Den lilla, lätta värmeaggregatet monteras snabbt och enkelt, vilket ger snabb värme i ett litet utrymme. Dessa är populära bland campare som vill ha värme där lägereldar är inte möjligt eller tillåtet. Som fallet är med andra typer av propan värmare bör dessa strålvärmare endast användas i välventilerade utrymmen.

Att välja rätt storlek värm är viktigt för säkerheten och kostnadskontroll. Större värmare kommer naturligtvis värma upp ett utrymme snabbare, men de kan använda mer propan än mindre värmare som kan göra samma jobb med mindre gas. Stora torpedvärmare bör reserveras för stora utrymmen såsom två- eller bil garage eller lager, medan mindre värmare kommer att fungera bra för en mindre garage eller en byggnad. En värmestrålare är ett bra val för tillfälliga behov uppvärmning i små till medelstora ytor.

  • En propan tank för ett utrymme aggregat.