Vad är en kakelugn Surround Kit?

July 26

En eldstad omramningssatsen är ett kit som gör att husägare, byggare eller entreprenörer att skapa ett slags fronte för en öppen spis. Eldstaden surround sig är en serie stycken som passar runt munnen den öppna spisen. Detta kit kan bara inkludera material för att täcka framför den öppna spisen eller det kan också innehålla material för en mantel som kommer att omge munnen och ansiktet på den öppna spisen. Bitarna kan vara gjorda av trä, sten, eller ens gjutjärn. För att köpa en eldstad omramningssatsen för installation, är det nödvändigt att först ta detaljerade mätningar av den öppna spisen som kommer att utrustas med surround. Beroende på den politik och tjänster av företag som säljer utrustningen, kan det vara möjligt att anlita en professionell från företaget att installera den öppna spisen surround.

För att installera en eldstad omramningssatsen, är det nödvändigt att ha några grundläggande verktyg. Det är också vanligt att människor som installerar dessa kit för att behöva köpa några enkla byggmaterial för att slutföra projektet. Verktygen som vanligtvis krävs för att installera en eldstad omramningssatsen inkluderar ett måttband, en hammare, en Phillips-skruvmejsel och en borrmaskin. De byggmaterial som måste köpas som tillägg till det material som kommer i eldstaden omramningssatsen kan omfatta timmer naglar, ytbehandling naglar, och monteringsbräda.

Det finns ett antal företag som säljer dessa typer av byggsatser och det finns olika typer av material som används för att kompensera spisen omger. Några av de vanligaste materialen inkluderar trä, marmor, skiffer, kalksten, och gjuten sten. Vissa företag också använda mer ovanliga material som kan installeras för att skapa ett unikt utseende. Det finns några öppna spisen surround kit, till exempel som är gjorda av trä. Dessa typer av byggsatser skapar en mycket rustikt utseende runt eldstaden.

En öppen spis omramningssatsen kanske eller kanske inte är standard i storlek. Många eldstäder är byggda enligt normerna i spisen dimensionering. Det finns andra, dock som är unika i sin storlek eller form. Detta kan bero på preferenser den person eller grupp som ritade huset. Det kan också helt enkelt vara resultatet av den öppna spisen är ganska gammal, efter att ha byggts innan storleksnormer var vanligt för eldstäder.

  • En hammare är oftast behövs för att installera en eldstad omramningssatsen.
  • Kaminset kan inkludera material som omger ansikte och mun branden.
  • En rustik trä spis surround kan vara ett bra val för en fjällstuga.