Skapa en Avatar för att företräda dig i din blogg profil

May 17

En avatar är en visuell representation av sig själv, ofta en komisk eller tecknade. Istället för ett foto i din blogg profil kan du använda en avatar!

Du kan beskriva dig själv i avatar form på en webbplats som låter dig ställa in eller foto en avatar för användning med en profil, som Facebook, Digg, Flickr, och så vidare. Och, naturligtvis, kan du använda din avatar på din egen blogg.

Här är några resurser att använda för att skapa en avatar:

  • Zwinky är en rolig webbplats som låter dig bygga tecknad version av dig själv, anpassa allt från hudfärg till frisyr till kläder.
  • Meez erbjuder ett roligt gränssnitt med massor av anpassning för att hjälpa dig att bygga en virtuell dig. Använd Meezmaker att plocka hudfärg, hårfärg, kläder, smycken, även rätt miljö.
  • En annan plats som du kan kolla in är associerad med lanseringen av The Simpsons Movie. Vid simpsonizeme.com, kan du replikera själv som en Simpsons karaktär, ända ner till Moes hår och Homer näsa.

Om dessa webbplatser inte erbjuder det du letar efter, prova att söka efter "gratis avatar" med hjälp av din favorit sökmotor.