Vad är en cykel Jersey?

March 26

Cykel tröjor är lätta plagg för överkroppen som är tänkt att ge maximal rörlighet i armar och nacke, samtidigt tillåta cykling entusiasten att hålla en behaglig temperatur. De kommer i korta ärm och långärmade versioner. Vissa är gjorda för att glida över huvudet bekvämt, medan andra modeller kan ha en dragkedja ned plaggets framsida. Medan vissa människor föredrar bildar passande cykelskor kan andra personer föredrar nedskärningar som är något lös, och samtidigt tillåta enkel rörelse av armar och hals.

Det finns en viss kontrovers över den typ av tyg som gör de bästa cykeltröjor. Vissa tror att alla dessa plagg ska vara gjorda av naturliga fibrer såsom bomull. Tanken är att naturmaterial låter huden andas och kommer i slutändan att gynna cyklister genom att tillåta svett naturligt kyla kroppen. Andra tror att blandningar av syntetiska och naturliga fibrer som skapar en fuktspridande effekt gör att samma förmåga, samtidigt som man ser till att plagget verkar fortfarande ser fräsch under åkattraktioner. Sanningen kan vara att båda typerna av cykeltröjor kan vara fullt användbara, beroende på klimatet och hur ofta du använder. Personer som förlitar sig på cyklar som transport för arbete och ärenden kan finna att det blandas jersey materialet är ett bättre alternativ, medan den mer avslappnade attraktionen kan hitta den typ bomull vara perfekt.

Cykel tröjor är tillverkade av olika typer av cykelverksamhet. Män och både kvinnor kan välja tröjor som är gjorda för professionell racing, längdåkning cykelturer eller avslappnad cykling hela grannskapet. De kan vara färgglada kläder, visar alla färgschema biker kan vilja. Det finns rader av cykeltröjor som presenterar logotyper idrottslag, neon glödande färger och dämpade pasteller.

  • Cykel tröjor är lätta plagg för överkroppen som är tänkt att ge maximal rörlighet i armar och nacke, samtidigt tillåta cykling entusiasten att hålla en behaglig temperatur.