Får det bästa Tan

March 31

Summer betyder solningstid. Ett av målen för många människor under sommarmånaderna är att utveckla och varma och sexig solbränna att kvitta sin sommar och höst ser precis rätt. Nyckeln till hela den här planen, dock blir den bästa solbrännan möjligt. För vissa människor, är garvning, i sig, snarare skrämmande uppgift, en som ofta är svårfångade och svårt att fullända. För er som är osäker på hur du får den bästa solbrännan, följ dessa enkla anvisningar, och du har den perfekta sommaren solbrännan att kvitta din perfekta sommargarderob.

Det finns olika metoder för garvning, som omfattar direkt solexponering, solarier, och Brun utan sol metoder. Varje sätt kan hjälpa dig på vägen för att få den bästa solbrännan för dig. Direkt solexponering är definitivt det enklaste och billigaste. Om du föredrar att gå den vägen, kom ihåg att du behöver regelbunden sola för att få den perfekta solbrännan. Dock är det samma gäller för solarier. Med solarier though, kommer du att kunna sola snabbare (helst) på grund av den högre intensiteten av tan-ger energi.

Brun utan garvare kräver regelbunden applikation, och du vill vara säker på att du får en kvalitets Brun utan sol, för om du inte gör det, då riskerar du ser orange. Och låt oss inse det: den bästa solbrännan inte orange. Om du använder Brun utan sol, se till att tillämpa det jämnt och i ljusa rockar. Det bästa sättet att uppnå bästa resultat med Brun utan sol är att tillämpa det försiktigt och med finess-annars du kommer att idrottsliga Oompa Loompa utseende.

Något du behöver komma ihåg, men när man gör något för att få en solbränna-men, framför allt med direkt solexponering eller solarier-är att i slutändan, den bästa solbrännan beror på din hudtyp. Denna artikel bör verkligen titeln "Att optimera Tan för din hudtyp." Om du är mycket rättvis, då du inte kommer att få en mörk brons solbränna för sommaren-det bara fungerar inte på det sättet. Om du bränner lätt, kan garv antingen vara nära omöjligt eller relativt smärtsamt. Men om du redan har mörk hud, då garv förmodligen inte kommer att vara mycket av ett problem för dig. Ta lite tid och lära känna din hudtyp, så du kan verkligen vet vad din bästa solbränna är. Kom också ihåg att sommaren attraktions är definitivt inte beroende av huruvida du har en solbränna. Hitta din egen personliga stil som speglar din personlighet, och du ska vara fräsande under sommaren, oavsett vad!