Hur väljer jag det bästa Stretching Rutin?

November 4

En stretching rutin kan vara ett mycket fördelaktigt daglig praxis, hjälpa till att förbättra sin humör, flexibilitet och styrka. Det är viktigt att välja den bästa stretching rutin för dig, inte bara för att det kommer att vara det mest effektiva, men eftersom du kommer att vara mer benägna att hålla fast vid det. Börja med tanke på hur lång tid per dag som du måste ägna åt stretching, samt vad du hoppas att vinna på praktiken.

Det är bäst att planera din stretching rutin antingen när du komma ur sängen på morgonen eller innan du går att sova på natten. Detta gör att du kan få upp något tidigare eller att arbeta in det i ditt schema så att du aldrig missar en dag. Vissa människor korta stretching rutiner under dagen, till exempel vid skrivbordet på jobbet, till exempel, men dessa är oftast inte kan vara så omfattande som du kanske gillar. Planera din rutin när du känner att du kommer att ha den mest energi.

En bra stretching rutin behöver inte vara lång; 20 eller 30 minuter av stretching kan erbjuda många fördelar. Tänk vilka förmåner du vill ta emot från stretching. Till exempel har du en skada som du vill förbättra? Vill du arbeta med dina kunskaper i ett visst sport eller aktivitet, eller vill du bara vill förbättra din flexibilitet och hållning? Fastställande dina mål för stretching hjälper dig att hitta det bästa stretching programmet för dig.

Du kan välja att göra vissa grundläggande sträckor för att förbättra din löpning form, till exempel, eller att arbeta på din golf förmågor. Du kan också välja att basera din stretching rutin bort av yoga, tai chi, eller Pilates principer; dessa ger ofta fler fördelar för hela kroppen, liksom erbjudandet stressa och förmåner avkoppling. Sök på nätet för specifika stretching program för särskilda förmåner. Du kan också välja att köpa en DVD som ger undervisning i stretching rutiner.

Det är inte nödvändigt att göra samma sak stretching rutin varje dag. I själva verket kan det vara ännu mer fördelaktigt att variera rutinen regelbundet, för att vara säker på att du arbetar olika muskelgrupper och att få de mest potentiella fördelarna. Oavsett vilken typ av stretching rutin du väljer, se till att börja långsamt, glider lätt in i varje stretch utan studsar; sluta stretching omedelbart om några vassa eller stickande smärtor uppstå.

  • Några grundläggande sträckor kan förbättra en persons kör formuläret.
  • En kvinna stretching.
  • Kvinnan sträcker sina sidor.
  • Det är inte nödvändigt att göra samma sak stretching rutin varje dag.
  • Stretching kan förbättra sin golf spel.
  • Utfall är ett bra sätt att sträcka quadriceps.
  • Hamstring sträckor - liksom andra sträckor - är bäst efter en kort uppvärmning.