Hur väljer jag det bästa Over-the-Counter aptitnedsättande?

April 13

Om du försöker att välja den bästa over-the-counter aptitnedsättande, kan du överväga att använda naturliga naturläkemedel eller vissa livsmedel som naturligt dämpar aptiten. Det kan också vara en god idé att be din läkare om en rekommendation om en bra over-the-counter aptitnedsättande. Om du har använt recept aptitsuppressants i det förflutna, kan du upptäcka att effekterna av over-the-counter rättsmedel för att dämpa aptiten kanske inte riktigt lika potent eller effektiv. Även om recept aptitsuppressants tenderar att fungera bättre, de är inte alltid det säkrare val, och med hjälp av over-the-counter metoder kan fungera bra nog att resultera i viss viktminskning.

Det finns flera olika växtbaserade naturläkemedel som är kända för att dämpa aptiten. Hoodia och grönt te är två av de vanligaste växtbaserade metoder som används för aptit dämpning och viktminskning. Både hoodia och grönt te är tillgängliga över disk. Hoodia har använts i hundratals år av afrikansk tribesman för aptit och törst dämpning under resor i hela afrikanska öknar. Grönt te har också blivit populärt för viktminskning eftersom det kan inte bara dämpa aptiten, men det kan också ge metabolismen ett uppsving. Äkta Hoodia brukar vara en ganska dyr over-the-counter aptitnedsättande, men grönt te är oftast ganska överkomligt.

Om du försöker gå ner i vikt genom att naturligt undertrycka din aptit, kanske du upptäcker att det finns vissa livsmedel som fungerar som naturliga aptithämmare. Livsmedel som innehåller fiber gör vanligtvis människor känner fylligare eftersom de inte bryts ner på samma sätt som andra livsmedel. Fullkorn, havregryn, och frukter, inklusive äpplen och päron, innehåller massor av fibrer. Byta vissa måltider med soppor och sallader kan också bidra till att dämpa aptiten. I allmänhet är de flesta soppor och sallader har lägre kalori räknas än andra populära måltider, och ersätta några måltider med soppa, sallad, eller båda ska hjälpa dig att känna fylligare och minska dina cravings för andra typer av livsmedel under hela dagen.

Det är nog bäst att fråga din läkare innan du använder något over-the-counter aptitnedsättande, särskilt de som innehåller olika örter. Inte allt du hitta tillgängliga över disk är nödvändigtvis säkert för dig att konsumera, och din läkare ska kunna ge dig råd om huruvida du ska ta vissa saker. Ibland örter kan interagera negativt med olika typer av receptbelagda läkemedel, och det finns också flera örter som kan vara osäkra om du har diabetes eller någon annan allvarligt hälsotillstånd. Livsmedel för att dämpa aptiten är i allmänhet säkra om du inte har vissa allergier mot specifika ingredienser.

  • Livsmedel rika på fibrer, såsom päron, kan fungera som en naturlig aptitnedsättande.
  • Over-the-counter aptitnedsättande.
  • Vissa OTC aptitsuppressants kan hjälpa till med viktminskning.