Vad är en Push Start?

April 20

En push start är ett förfarande för att starta en bil eller annat fordon som har en död eller charged batteri. Förfarandet innebär generellt att trycka ett fordon tills den når en viss hastighet, sedan använda tröghet vehicleâ € s rörelse för att ge den kraft som behövs för att starta den. Endast bilar med förbränningsmotorer och manuella växellådor kan dra nytta av en push start.

Normalt startar ett batteri en bil. När tändningsnyckeln vrids för att starta fordonet, passerar ström från batteriet till start, monterad en liten men kraftfull elmotor på baksidan av motorn. När start får ström från batteriet, sträcker det en liten drivaxel som ingriper med kuggarna på start kuggkrans, som är en del av motornA € s svänghjul. Starter vänder därefter.

Som förrätt fungerar, visar det att motornA € s svänghjul. Detta bringar motornA € s kamaxel att rotera, vilka cykler alla de inre komponenterna i motorn. Det visar också fläktremmar och andra enheter som är anslutna till motorn. Ingår i dessa enheter är vehicleâ € s generator, som genererar den elektriska ström som behövs av motorn för att köra.

När start vänder motorn snabb nog för generatorn att generera tillräckligt med ström, pluggar gnistan elden, antänder bränslet i motornA € s cylindrar. Vid denna punkt, startar motorn. Tändningsnyckeln släpps sedan, start upphör att vända, start drivaxel dras, och motorn fortfarande igång av egen kraft.

Om en bilen? € s batteriet är dött, kommer fordonet inte startar. Detta beror på att det inte finns någon befogenhet att inleda och driva startmotorn. Om fordonet har en manuell växellåda, men det kan startas genom att utföra en push start.

Genomförande av en push-start på en bil är en enkel procedur. Först måste en person vara i driverâ € s säte. Han eller hon måste då slå på tändningen till på stället startposition, placera i friläge, släpp alla bromsar, och håller kopplingen i.

Nästa, en annan person eller personer, eller annat fordon, skjuter bilen till en hastighet mellan 5 och 10 miles per timme. När lämplig hastigheten uppnås, personen i bilen släpper kopplingen, och fordonet ska starta. Detta händer eftersom som fordonet rör, roterar den hjulen, vilket i sin tur, rotera drivaxeln och komponenter i kraftöverföringen.

När kopplingen frigörs, är rotationsenergin hos transmissionen överförs till svänghjulet hos motorn. Vid denna punkt, den energi som överförs från transmissionen gör exakt samma arbete som starter. Det visar motorn, vilket förvandlar generatorn, befogenheter tändstift antänder cylindrarna, och startar motorn.

  • Push startar endast arbete i fordon med en manuell växellåda - Systemet växlar som förändras vid olika körhastigheter.
  • Om en bilen? € s batteriet är dött, kommer fordonet inte startar.
  • Generatorer ut en fordonets batteri och leverera sin elsystem med ström.