Vilka är de bästa tipsen för Powder Coating fälgar?

May 5

Det viktigaste steget i pulverbeläggnings fälgar, oavsett storlek, form, design, eller tillämpningen av fälgar, är att rengöra fälgarna ordentligt och ta bort eventuella grus, smuts, fett eller smuts. Eventuella främmande ämnen på fälgen kan hindra pulverlackering fastnar korrekt eller ställa upp ordentligt. Många yrkesverksamma kommer sandblästra alla sidor innan pulverlackering fälgar för att säkerställa alla grus och smuts, samt gamla pulverlack eller målning, avlägsnas före pulverbeläggningsprocessen. När sandblästring har avslutats, är det en bra idé att rengöra fälgarna gång och även applicera ett tunt lager vax för att säkerställa korrekt vidhäftning.

Säkerställa alla rätt verktyg finns innan pulverlackering fälgar är viktigt. Starta processen utan rätt verktyg kan resultera i ett dåligt färdig produkt eller felaktigt tillämpade pulverlack. Om ägaren av fälgar har för avsikt att ta dem till en pulverlack företag, bör han eller hon vara säker på att företaget är välsorterad för pulverlackering fälgar och härdning av pulverlackering ordentligt. Att välja ett välrenommerat företag med konkurrenskraftiga priser är viktigt; om ägaren planerar att göra pulvret beläggning själv, bör han eller hon se till att förvärva samtliga rätt verktyg för ansökan samt härdning. Om det är ägarens första gången pulverlack fälgar, är det ett klokt beslut att öva på metallskrot innan processen på fälgarna.

En av de viktigaste stegen i processen för pulverlacks fälgar är härdningsprocessen, där pulverbeläggningsmaterialet i huvudsak smälts så det rinner och täcker hela kanten. Innan härdningsprocessen äger rum, måste man se till att pulverbeläggningen applicerades ordentligt och delar av fälgarna som inte ska pulverlackeras är tillräckligt skyddade. Man bör komma ihåg att pulverlackering kan arbeta in lug hål, vilket kan begränsa hålen något. Om detta inträffar, kan det vara nödvändigt att brotscha upp hålen för att låta klackarna för att passa ordentligt.

Fälgar kan pulverlackeras i en mängd olika färger. Man bör vara noga med att bestämma den rätta färgen för hans eller hennes fordon innan pulverbeläggningsprocessen börjar. De flesta pulverlackering företag har provkort som presenterar de olika färgerna som de erbjuder. Var noga med att kontrollera dessa kort noggrant och överväga vilken färg som fungerar bäst för fordonet. Att välja fel färg eller yta kan innebära att behöva börja om processen, vilket kan bli kostnads ​​oöverkomliga.