Google Analytics Början Nyckelord Rapport

October 25

Top Nyckelord Rapporten är en av de viktigaste rapporterna i Google Analytics. Denna rapport ger dig insikter i din blogg läsare och den viktigaste informationen du behöver när du € re förbereda din blogg för att arbeta med annonsörer och varumärken.

Om du vill visa ditt Google Analytics-rapporter, logga in på ditt konto och klicka på Visa rapport länken bredvid din blogg namn på ditt Google Analytics-hemsidan. Detta tar dig till din Dashboard, vilket ger dig höjdpunkterna i den viktigaste informationen i ditt Analytics-konto.

Din Början Nyckelord rapport visar de ord och fraser som sökmotorerna har samband med ditt innehåll och används för att hitta din webbplats.

För att visa Början Nyckelord rapporten, gå till din Dashboard och på den vänstra menyn klickar Trafikkällor; Klicka sedan på sökord.

Google Analytics Början Nyckelord Rapport

Början Nyckelord rapport i Google Analytics.

I följande lista beskrivs viktiga aspekter av de sökord folk använder för att hitta din sajt:

  • Varför varumärken bryr sig om din topp Nyckelord rapporterar: Om du rangordna för sökord relaterade till deras produkter eller tjänster, theyâ € ll vill att deras namn visas på din webbplats.
  • Varför ska du bry dig om dina Början Nyckelord rapport: Du vill vara säker på att de sökord som visas i denna rapport är de som du vill ska förknippas med dig och ditt innehåll. Om du gräver djupare i dessa fraser, ska du också kunna avslöja läsar frågor som de inte kan be dig i dina kommentarer.