Hur gör jag lära dig att sticka?

February 3

Om du vill lära dig att sticka, det finns flera sätt att utföra ditt mål. Du kanske även vill prova mer än en metod. Till exempel kan du ta i-person eller online-nybörjare stickning klasser samt be en vän eller familjemedlem som stickar för att ge dig några tips för att komma igång. Om du är den sortens person som gillar att försöka lista ut nya saker på egen hand först innan lära sig mer från andra, kan en "stickning för nybörjare" bok vara ett bra val.

Det viktigaste att titta efter i böcker och klasser om du är helt ny för stickning är ordet nybörjare. Vanligtvis är klasser och stickbeskrivningar som klassificeras som lätt syftar till stickare som vet hur man startar projekt genom gjutning på garnet och är förtrogna med hantverks två huvud stygn. Den sticka stygn är en grundläggande stygn, även kallad strumpeband, att nybörjare lär först. Om du vill lära dig att sticka, välj en klass, bok eller person att visa dig vägen att kasta på garn och skapa rätstickning. Genom masteuppläggnings liksom sticka stygn kan du göra en enkel strumpeband sydd torg som du kan använda som en disktrasa; när den är klar, måste du lära dig det enkla sättet att binda upp, eller prydligt få de sista stygnen från din strumpsticka till ditt projekt.

När du har övat göra rätstickning disktrasor, kan du gå vidare till att skapa en halsduk. Efter det, kommer du att vara beredd att lära sig aviga. Det är liknande den sticka stygn men garnet hålls framför nålen snarare än bakom den. Om du lär dig att sticka både strumpeband och aviga maskor, har du grunden för alla andra stickning stygn tekniker. Den första maskan du bör lära efter strumpeband och aviga är strumpan.

Omväxlande sticka och aviga rader skapar pryd, platta v-formade maskor kallas slät; detta är det grundläggande mönstret för tröjor. Du kan lära dig att sticka enklare tröjor via online eller i person klasser eller genom köpta mönsterböcker. Vissa garnbutiker och stora hantverk butiker erbjuder gratis mönster, men se till att du hittar enkla tröjor eller så kan du bli avskräckt när man försöker forma ärmhål. För din första tröja, utformningen, vilket sker genom gjutning extra garn slingor på nålen för att öka och stick två befintliga stygn tillsammans för att minska, bör vara minimal.

Fria stickmönster är också tillgängliga online. Även om du väljer att inte ta lektioner på Internet, kanske du vill delta i knitter s forum för att få sticktips. Delta i ett online-stickning klubb kan hjälpa dig att lära sig att sticka, som medlemmar är vanligtvis mycket stödjande och hjälp för att hjälpa människor som är nya på farkosten.

  • Människor som sticka kan göra sina egna vinterkläder.
  • En stickad tröja.
  • Människor som inte har tillgång till en stickning klass eller cirkel kan ha nytta av att titta på instruktionsfilmer.
  • Stickor och garn.
  • Stickning egna halsdukar kan vara relativt lätt med lite övning.