Vad är Yotox?

February 2

Yotox är en relativt ny metod för att hantera effekterna av åldrande i ansiktet. Anses vara ett medel för att använda de grundläggande koncepten för yoga i arbetet med att minimera rynkor och andra yttre tecken på åldrande, innebär yotox utför en rad olika kropps- och ansikts övningar i kombination med några grundläggande akupressur tekniker. För närvarande är reaktionen yotox varierar från orubbliga stöd till personer som anser att strategin inget annat än en modefluga.

Förespråkare av yotox tror tillvägagångssätt är ett naturligt alternativ till invasiva metoder för att jämna ut rynkor, såsom botox injektioner. Supportrar notera att yotox inte införa några främmande material in i hudlagren, kräver inga snitt av något slag, och kan lätt praktiseras i avskildhet i hemmet. Rita på den antika utövandet av yoga, ger yotox en rad övningar som förstås att stärka musklerna som ligger i huden i ansiktet, samt toning det översta lagret av huden i processen.

Ibland kallas en yoga ansiktsbehandling, yotox garanterar inte att effekterna av åldrandet kommer att återföras helt eller permanent. Disciplinen av strategin kräver upprepning på regelbunden basis för att förverkliga och upprätthålla förbättrad hudton och textur. Även om inte lovande resultat så spektakulära som kosmetisk kirurgi eller skrynkla filler injektioner, är yotox anses av många vara till hjälp för att skapa en allmän känsla av välbefinnande och vitalitet.

De grundläggande övningar yotox är avsedda att fokusera på specifika områden i ansiktet för att ta itu olika frågor. Vissa övningar är inriktade mot att minimera rynka pannan linjer från runt ögonen och pannan. Andra tekniker är förstås att en mer fullödig utseende till läpparna. Om toning av kinderna är önskvärd, det finns yotox övningar som syftar till att uppnå en ljusare och friskare utseende.

Medan begreppet yoga ansikts av denna typ är relativt ny, har yotox redan samlat en stark bas av supportrar samt motståndare som säger att övningarna kan vara bra för den allmänna hälsan, men kommer inte att leda till några märkbara fysiska förändringar. Yotox diskuteras för närvarande i både trycksaker och ett antal bloggar runt på Internet, med anhängare som delar hur tekniken visat hjälpsam och motståndare notera situationer där resultaten inte sker.

  • Yotox innebär inte några injektioner.
  • Förespråkare av yotox tror strategi att vara ett naturligt alternativ till att jämna ut rynkor.