Vad är rostfritt stål Chopsticks?

November 4

Ätpinnar i rostfritt stål är ätpinnar tillverkade av rostfritt stål, ett hållbart metall som är väl lämpad för användning som porslin. Många kulturer som använder ätpinnar gör ätpinnar i rostfritt stål, och de är oftast lätt tillgängliga från butiker som beståndet asiatiska kök leveranser. Ätpinnar tillverkade av rostfritt stål är ofta lättare att ta hand om än andra typer av ätpinnar, vilket kan vara en klar fördel, och de kan vara estetiskt uppskattas i samband med några designprogram.

Som material för serviser, har rostfritt stål några distinkta fördelar. Det är ganska icke-reaktiv, vilket innebär att den inte bör samverka med maten, till skillnad från vissa andra material som används för att göra ätpinnar, vilket kan utveckla konstiga smaker med vissa rätter. Rostfritt stål är också lätt att tvätta och sterilisera, och det bör inte utveckla spotting och skråmor över tiden, även när det används mycket.

Denna metall är också mycket tålig. Ätpinnar i rostfritt stål används ofta som rese ätpinnar, eftersom de kan uthärda ovarsam hantering, och de är oftast diskas i diskmaskin. De ätpinnar kan vara vanligt, eller så får stämplas med olika mönster, beroende på region de kommer från och estetik designern. Skedar som samordnar med ätpinnar i rostfritt stål kan också erhållas, så att porslin som används för servering och äta kommer att matcha.

Flera olika chopstick mönster kan utföras i rostfritt stål, som sträcker sig från de långa pinnar som används för matlagning i Kina till de avsmalnande ätpinnar som japan äta med. I samtliga fall kan de ätpinnar köpas som enstaka par eller uppsättningar. Människor som tror att de kommer att vara underhållande bör överväga att köpa en stor matchande uppsättning ätpinnar i rostfritt stål så att de kommer att ha tillräckligt för att ställa en matchande bord. Ställer kan också vara användbart för om en chopstick går vilse, det kan lätt bytas ut mot en annan chopstick från uppsättningen.

När du köper ätpinnar i rostfritt stål, finns det några saker att tänka på. Det är viktigt att se till att de ätpinnar är verkligen gjorda av rostfritt stål, inte en annan metall, och konsumenterna bör även köpa de rätta ätpinnar för deras behov. Ett av de enklaste sätten att göra detta är att gå till en marknad som specialiserat sig på mat från ett visst asiatiskt land; människor som vill tjäna koreansk mat, till exempel, kan få koreanska ätpinnar på koreanska marknaden. Folk kanske också vill överväga utseendet på ätpinnar, och huruvida de vill mönstrade eller dekorerade ätpinnar.

  • Sushi är ofta äts med pinnar.