Ladda din Droid Bionic Battery

April 20

Den Droid Bionicâ € s batteri kan ha tillräckligt oomph i den för att köra installationen på Phone Store. Om så, räkna själv lycklig. Annars måste du ladda phoneâ € s batteri. Efter insättning av batteriet i din nya telefon, debitera dig det. Donâ € t oroa flyga en drake och väntar på ett åskväder. Istället gör du så här:

 1. Anslut laddaren huvudet (kontakten sak) till USB-kabeln som medföljer telefonen.

  De ansluter på ett enda sätt.
 2. Anslut laddaren huvudet och kabeln i ett vägguttag.
 3. Anslut telefonen till USB-kabeln.

  Laddaren sladden ansluts till mikro-USB-kontakt, finns på phoneâ € s vänstra sida. Kontakten pluggar på ett enda sätt.

Som telefonkostnader, kan anmälan ljuset på phoneâ € s framsida lyser. När ljuset är orange-gul, telefonen laddas. När ljuset är grönt, är telefonen fulladdad.

Telefonen kan slås på när du ansluter den till en avgift. Thata € s okej, men du kan också behöva ringa din cell leverantör för ytterligare installationsanvisningar innan du slår på telefonen.

 • Vänta tills lampan anmälan blir grönt innan du drar ur telefonen från strömkabel, speciellt första gången du ladda telefonen.
 • Ljuset anmälan använder tre färger: gult för laddning, grön för fulladdat, och läskig röd för att varna att batterinivån är låg.
 • Du kan använda telefonen medan itâ € s laddning.
 • Du kan ladda Droid Bionic i bilen, med hjälp av det som en gång kallades en cigarettändare. Helt enkelt se till att din bil mobiltelefon laddare har en micro-USB-kontakt och att itâ € s utformad för att användas med Droid Bionic.
 • Telefonen laddar sig själv även när itâ € s ansluten till en dator via en USB-kabel. Datorn måste vara på för laddning till jobbet.
 • Den Droid Bionic avgifter snabbare när itâ € s ansluten till ett vägguttag i motsats till en computerâ € s USB-port eller en biladapter.
 • En mikro-USB-kontakt har en plan, trapetsoid form, som gör det skiljer sig från mini-USB-kontakten, som är knäböj och något större och används främst på onda mobiltelefoner.