Vad är några bra böcker för bebisar och småbarn?

June 6

Bra böcker för spädbarn och småbarn är allmänt tillgängliga. Ni kanske minns några klassiker från din egen barndom när du € re välja böcker för spädbarn och småbarn, och det finns många nya böcker skrivna sedan den tiden som är utmärkta. Många av dessa kommer i form av styrelse böcker, mer hållbara papp böcker med kartongsidor, som är lättare för barn att hantera, och tål övergrepp som småbarn verkligen kan dela ut. Eftersom böcker av alla slag har blivit allt högre priser, don du € t vill ha att ersätta dem med rippade sidor eller inte tillåta en baby eller barn tillgång till böcker som de kan hantera på egen hand; board böcker är det självklara valet för de yngsta uppsättning pre-läsare.

Det finns en uppsättning av böcker för spädbarn och småbarn som du kanske vill undvika. Någon typ av pop-out bok är benägna att bryta eller slita på grund av frekvent användning. Såvida du € re köper en bok för den mest försiktiga toddler, slet böcker är en ganska vanlig affär, och de flesta pop-up böcker wonâ € t kunna överleva flera användningsområden. Det finns andra böcker för spädbarn och småbarn som kan framkalla sinnena. En av dessa är Pat kaninen skriven av Dorothy Kunhardt och publiceras i 1940. Barnen bjuds i boken för att utforska sin känsel genom att känna olika texturer. Denna typ av deltagande hjälper till att hålla unga barn och även småbarn på språng inblandade och lärande.

Några andra böcker för spädbarn och småbarn, varav de flesta kommer i styrelsen bokform, kommer från childrenâ € s författaren Margaret Wise Brown. Av hennes arbete, är den klassiska Goodnight månen, en underbar bok att läsa vid sänggåendet. En av hennes andra böcker, The Runaway Bunny, är också en favorit, men texten är längre och kan inte hålla uppmärksamheten av mer aktiva småbarn. Goodnight Månen fungerar bra eftersom språket är kort och upprepningar. En annan författare som sysselsätter denna teknik är Eric Carle. Sök efter hans titlar som The Very Hungry Caterpillar, mycket upptagen Spider, och brunbjörn, brunbjörn Vad ser du? Medförfattare med Bill Martin.

En bok som har tilltalande för barn på grund av dess ämne är boken Babies av gyo Fujikawa. Med bilder av barn som bedriver olika aktiviteter, som att äta och sova, och med enkel text, är detta forum boken ofta fascinerande att barn. Likaså baby ansikten av DK Publishing får hålla samma vädjan med många fotografier av spädbarn. Fujikawaâ € s bok är mer portabel och även större än standardkortet boken, vilket gör det lättare att hantera. En annan större styrelse bok är berättelsen jag är en kanin av Ole Risom, med illustrationer av Richard Scary. Boken tar ett barn i enkel text genom de olika årstiderna.

När du € re söker bra böcker för spädbarn och småbarn, leta efter verk av Leo Lionni, som återigen använder mycket enkelt språk. Simmande, tum för tum och Itâ € s Mine är färgglada och roliga att läsa. Maurice Sendakâ € s verk har exceptionell överklagandet böcker för spädbarn och småbarn. Särskilt populära är Till vildingarnas land, och kyckling soppa med ris. Rosemary Wellsâ € serien Voyage till Bunny Planet tre boken set är en annan härlig tillägg.

Du € ll finna många andra böcker för spädbarn och småbarn som du € ll absolut älskar (liksom ditt barn). Några fler böcker att prova om du € re komma igång på en samling är följande:

  • Många böcker inriktad mot spädbarn och småbarn införliva barnvisor och färgglada illustrationer.
  • Klassiker för småbarn inkluderar "Godnatt måne", som först publicerades 1947 och har gått i arv från generation till generation.
  • Böcker som innehåller fotografier av barn kan vara mycket intressant för spädbarn.
  • Du kan välja att läsa en bok från din barndom till ditt barn.