Hur man balanserar för baren Livet med ditt privatliv

May 25

Om du någonsin har arbetat i en bar, vet du att de som kör baren är det väl före och efter timmars drift. Om baren är öppen från 11:00 till 02:00, till exempel, är någon förmodligen där från 08:00 till 03:00 på ett minimum, 19 timmar om dygnet.

Det är det bästa scenariot. Om ett rör spricker, en kylare havererar, eller en toalett backar upp, blir dagen betydligt längre, direkt. Så naturligt, som ägare av baren, du är den som har att göra med alla dessa oförutsedda händelser oavsett vilken tid på dagen eller natten. Och kom ihåg, det är på toppen av att köra varje dag, normala saker i baren.

Om du är en ägare eller chef kommer du att arbeta 70 till 80 timmar i veckan, kanske mer när du får din bar igång. Många småföretagare arbetar lika mycket. Den största utmaningen är normalt inte hur mycket du arbetar, men när du arbetar.

Hur att fira speciella händelser med familj och vänner

Den tuffaste sak om att behålla dina relationer i den här branschen är att balansera ditt arbetsschema med alla de särskilda evenemang som äger rum i ditt liv. När människor firar, ser de ofta till dig att underhålla dem, värd dem, och i allmänhet se till att de ska ha en bra tid. Så, om du hjälper era kunder fira, hur är din egen familj firar?

Att hitta sätt att fira speciella tillfällen är inte omöjligt i baren verksamheten. Här är några sätt som är till hjälp:

  • Kommunicera med din familj och vänner. Förstå deras förväntningar och dela din med dem.
  • Håll en mästare kalender postat för alla att se. Skriv ner allt du kan så alla vet vem som är var, när och varför.
  • När du är med din familj, vara med din familj vara fullt närvarande -. Sinne, kropp och själ. Om du är distraherad tänker om ditt företag, kan du lika gärna bara gå till baren.
  • Schemalägg dina egna familjefester före eller efter den traditionella datumet för att komma runt ditt arbetsschema. Om din partner födelsedag infaller på Super Bowl söndag (och din bar smäller upptagen, så du kan inte vara borta), ta ut henne för en speciell middag i förväg för att fira hennes speciella dag.

Hur får stöd från din familj

Stödet från familjen är viktig i alla företag. Men i baren företag, är det viktigt. Ytterst, du väljer ett yrke som tar dig bort från din familj många timmar i veckan, ofta på särskilda tider i livet, som helgdagar. Du ändrar också din definition av normal när det gäller att tillbringa tid med din familj och vänner.

Istället för att vara ut på lördagar som vanliga människor, till exempel, kan du regelbundet vara ledig på måndagar. Om du har en familj eller funderar på att starta en, se till att din partner förstår förgreningar att ditt yrkesval kan ha på ditt familjeliv.

Rätt strategi kan göra hela skillnaden. Du kan flytta familjedagar runt och skapa din egen "vanliga" schema. Dessutom har du fördelen av att inte behöva vara på ett vanligt jobb tidigt på dagen.

Om du har barn, kan du spendera morgonen innan dagis eller skola med dem och hjälpa dem att börja dagen eftersom du inte kommer att vara där för att stoppa dem för natten.

Framför allt vara proaktiv i att komma med lösningar på de oundvikliga konflikterna schema som kommer upp. Inte bara Förvänta dig din partner för att lösa alla familjeproblem och konflikter. Visar oro och ta ansvar går en lång väg mot att lindra den stress som är inblandade i baren verksamheten så småningom leder.