Vad bör jag tänka på när hyra en Landscaper för My Yard?

May 28

Landskaps spelar en betydande roll i det totala utseendet av ett hem. Att välja en landscaper att uppfylla dina landskapskrav beror till stor del på vad du hoppas uppnå. Det finns en mängd olika professionella landskapsarkitekter, alla med olika kvalifikationer och förmågor och välja en är ungefär som att välja en entreprenör för något annat projekt. Du bör vara beredd att träffa och diskutera dina planer med tre eller flera olika företag innan du når ett beslut.

Om dina landskaps behov är enkla, t.ex. reparera en skadad gräsmatta, mulching, putsning träd och buskar, och kanske lägga till några växter eller buskar, bör du begära detaljerade planer och bedömningar från alla landscaper du kanske överväga. Se till att du hyra en landscaper som både licensierade och slavarbete och se till att fråga om några kemikalier eller bekämpningsmedel de kan tänkas använda i processen. Du kanske också vill se om samma landscaper erbjuder varvet underhåll när trädgårdsanläggningen är klar.

Omvänt, om dina landskaps behov är stora eller komplicerade och du funderar på att helt omforma ditt landskap, befinner du dig i behov av en kvalitet landscaper, företrädesvis en landskapsarkitekt. Stora landskapsprojekt, som byggprojekt kräver konstruktionstryck, planer och projektsamordning. En kvalitet landskapsarkitekt ger dig planer utifrån en personlig konsultation och utvärdering av din gård tillsammans med en kostnadsuppskattning och tidsram för slutförande.

Stora landskaps projekt kräver uppmärksamhet någon som är utbildad för att utveckla konstruktioner som arbetar med vissa stil hem och vilka planteringar fungerar bäst med platsen för ditt hus och gård. Dessutom bör en professionell landscaper beakta vilken typ av underhåll som du behöver för din livsstil. Med andra ord, om du vill ha en snygg gård med lågt underhåll, ditt landskap entreprenör bör inte arbeta med hög underhållsanläggningar i din design.

Landskaps projekt är vanligt med nya hem konstruktion och typiskt, är inte en del av builderâ € s avtalslandskapsarkitektur. Många nya hem byggföretag kan dock hänvisa kunder till landskapsarkitekter som de har använt. Även om du inleder ett landskapsprojekt för ett befintligt hem, överväga att kalla området hem byggare för remisser till professionella landskapsarkitekter i ditt område.

För stora projekt, kan du förvänta dig din landscaper att presentera dig med flera val i material från kompost till byggmaterial för stödmurar, gångbanor och uteplatser. Om du vill infoga andra funktioner i din landskap design som däck, uteplatser, brand gropar, lekredskap och så vidare, se din landscaper är beredd att hjälpa dig att arbeta med andra entreprenörer vid behov.

I slutändan bör landscaper du hyra kunna ta bort gissningsleken från din landskapsprojekt oavsett hur stor eller liten den övergripande projektet. Välj din landscaper klokt och du kommer att skörda en stor avkastning från din investering.

  • Att välja rätt typ av blommor är en viktig del av varvet landskapsarkitektur.
  • Landskaps kan utnyttja både konstgjorda och naturliga element.
  • En landskapsprojekt kan förvandla en gård till en vacker oas.
  • En i-marken eldstaden installeras av en landscaper.