Vilka är de olika typerna av Mind-Body Training?

April 26

Det finns en hel del olika typer av kropp-själ träning. Meditation och yoga är allmänt använda metoder för integrativ kropp-själ träning. Biofeedback, autogen träning, och konstterapi är några andra metoder för att utbilda sambandet mellan kropp och själ.

Meditation är en av de enklaste och mest effektiva metoderna för kropp-själ träning. Det handlar lugna sinnet av medvetna tankar, inklusive vardagens stress och bekymmer. När dessa distraktioner avlägsnas, är sinnet förbunden med kroppen. Denna anslutning växer sig starkare ju mer gång någon tillbringar i meditation. Djupandning, progressiv muskelavslappning, och guidade bildspråk kan alla användas under meditation för att bidra i fokus för sinnet till den fysiska tillståndet i kroppen.

Yoga är en annan stor typ av kropp-själ-träning. Yoga står bortsett från andra träningsmetoder för att det genomför avkoppling och andningsteknik för att bidra till att stärka kropp och själ anslutning. Enkelt föra medvetenheten till de positioner de hade under yoga är effektivt för att träna sinnet att hålla kontakten med tillståndet i kroppen.

Biofeedback terapi är en annan mycket effektiv metod för kropp-själ-träning. Biofeedback har många olika användningsområden i psykologisk och sjukgymnastik samt smärtlindring. Tekniken är mycket intuitivt och innebär helt enkelt lyssna på budskapen i kroppen för att förbättra hälsan. En förenklad form av biofeedback är en person att kliva på en skala, ser att han eller hon är överviktig, och vidta åtgärder för att förlora övervikt. I mer subtila former, kan det hjälpa människor att övervinna ångest genom att hjälpa dem att hålla sig medveten om sina stressnivåer och avkopplande när de blir alltför stressad eller orolig.

Autogen träning är också en typ av kropp-själ träning. Denna typ av utbildning är ett sätt att undervisa en persons kropp att reagera på verbala kommandon, speciellt verbala kommandon att slappna av. Denna teknik genomför olika stressreducerande övningar som tar i genomsnitt fyra till sex veckor att bemästra. När behärskar, kan en person använda övningarna för att slappna av hans eller hennes kropp på kommando och minska stress. Dessa motion har visat sig att en person för att kontrollera andning, hjärtslag, och även kroppstemperaturen.

Konstterapi är också en stor och ganska enkel typ av kropp-själ-träning. Konstterapi är effektivt vid anslutning av kropp och själ, men det kräver lite övning för vissa människor. Självmedvetande om konst förmåga kan avskräcka en del människor från att dra nytta av konstterapi. När du gjort korrekt, är konsten ett fantastiskt sätt att komma åt det undermedvetna samt medvetandet. Personligt uttryck genom konst ofta avslöjar mer om personens känslor och tankar än han eller hon var medvetet medvetna om.

  • Meditation är en av de enklaste och mest effektiva metoderna för kropp-själ träning.
  • Djupandning används under kropp-själ-träning.