Hur kan jag bli av Sniglar i trädgården naturligt?

August 2

Sniglar i trädgården kan vara oerhört frustrerande, eftersom dessa skadedjur känner obehagligt att röra och förstöra växter i anmärkningsvärt kort tid. Lyckligtvis finns det ett antal naturliga metoder som kan användas för att bli av med sniglar. Det finns ingen anledning att ta till puckla bete och gifter, vilket potentiellt kan skada djur i din trädgård tillsammans med sniglarna.

En mycket effektiv teknik är att skapa gränser runt dina växter som sniglar inte korsa. Remsor av koppar kan vara mycket effektiva för att bli av sniglar, såsom sniglar inte gillar korsar denna metall. Du kan också omge växter med krossade snäckor, kiselgur, aska och lava stenar. Dessa ytor ont sniglarna när de försöker korsa dem, i egenskap av en utmärkt avskräckande.

Det är också en bra idé för att bli av ruttnande organiskt material, som sniglar dras till det. Tyvärr kräver detta också att bli av kompost, så om du har växter som måste mulched, omge dem med en gräns som ovan för att göra kompost mindre tilltalande.

Handplockning är också en lösning för att bli av med dessa trädgård skadedjur, och om du känner blödiga, kanske du kan hitta en ung person i grannskapet för att göra det åt dig, för en liten summa. Som du lämnar plocka, släppa sniglarna i saltat vatten för att döda dem. För att göra processen ännu enklare, anges välte blomkrukor över natten för att locka sniglarna, och sedan släppa blomkrukor i saltat vatten för att bli av med dina oönskade gäster.

En annan teknik för att bli av sniglar handlar om att sätta ut fällor med naturligt bete. Sniglar är väldigt attraherad av lukt föreningar som släpps ut under processen för jäsning, så att du kan fylla grunda tefat med öl för att locka sniglar. När sniglarna in i kokkärl, kommer de att drunkna, och du kan regelbundet tömma öl fällor att ta bort dem.

Du kan också bli av sniglar genom att uppmuntra avian vänner i trädgården, så många fåglar älskar sniglar. Sätt upp fågelholkar för att välkomna fåglar av alla storlekar, eller köpa några ankor eller höns. Domestice höns kan hjälpa att bli av sniglar samtidigt ljusare trädgården och hjälpa till med ogräsrensning, men du kanske vill husrum ömtåliga växter från klumpiga fötter med nät. Små kycklingar som Bantams är idealiska för denna uppgift, och dessa vänliga fåglar kan också göra trädgården en gladare plats att vara.

  • En brud kommer att växa större äta sniglar.