Vilka är fördelarna med Solar Flood Lighting?

March 4

En av de upp och kommande alternativa energiprodukter är sol översvämning belysning. Dessa ytterbelysningen, som drivs helt av solens strålar, blir allt populärare med husägare, entreprenörer och arkitekter. Utformningen och funktionalitet solenergi översvämning belysning har förbättrats drastiskt under åren, och priserna har sjunkit till den punkt där många människor ser dem som ett alternativ till traditionella elektriska strålkastare.

Fördelarna med solenergi översvämning belysning kommer från många olika vägar. För ekologiskt sinnade, de tjänar till att minska energiberoendet, vilket orsakar noll miljöskador. Men ligger också överklagandet av solenergi översvämning belysning tungt med sin enkelhet och underhåll.

Strålkastare av något slag används för att lysa utomhus. I stor utsträckning, de är en säkerhetsanordning, som ger den typ av belysning impopulär med inkräktare eller tjuvar. I andra scenarier, används de för landskapsförbättring, eller för att försköna den yttre utseendet av ett hem. Strålkastare är också vanliga i att lyfta fram skyltar och används ibland som en nödsituation backa upp för flygfält.

Förr i tiden, var strålkastare gott som alla drivs med el. Nu kan solar strålkastarbelysning ge exakt samma tjänst till en bråkdel av den långsiktiga kostnaden. Solar strålkastare ger också ett underbart alternativ till uthus utan en närliggande elektrisk källa, och ses allt oftare på båthamnar.

En eldriven strålkastare bär normalt en kvarts halogenlampa på minst 100 watt. Lamporna sätts upp i kedjor av två eller flera, med varje lampa kastar en stråle cirka 25 fot (7,62 meter) i bredd. Tillverkarna hävdar att de traditionella glödlampor kommer att pågå i 2.000 timmar, men husägare kommer att vittna om att sådana påståenden är mycket varierande. En glödlampa kostar minst $ 10 $ (USD). Dessutom, om det är problem med ledningar till ljuset, är en kvalificerad elektriker krävs för en säker reparation.

Däremot solenergi översvämning belysning behöver sällan någon form av reparation. De är också försedda med kvarts halogenlampor, men i detta fall, lökarna pågå upp till tre år. Elkostnader är obefintliga, eftersom solceller makt solenergi översvämning belysning. De kan placeras nästan var som helst, och priserna för en hel enhet kan vara så lågt som $ 50 $ (USD).

Beviljas, kommer solenergi översvämning belysning inte lysa en uteplats med samma intensitet som sin elektriska motsvarighet. Men de ger tillräckligt med ljus att man lätt kan se in mörka hörn, och lätt att märka om något är galet. För användningsområden landskapsarkitektur, är den mindre belysning föredra. Det är mer tilltalande för ögat, vilket ger en subtil och diskret atmosfär.

De flesta sol strålkastare är nu utrustade med en fotobrytare eller sensor. Under dagen är den lightâ € s insamlings celler tar in solenergi, men lökarna förblir avstängda. Efter solen går, stängs sensorn automatiskt på lampan. Nästan alltid har solcell samlat tillräckligt med energi för att driva lamporna vid full kapacitet genom en hel natt.