Vad finns olika typer av avokado Salads?

February 13

Avokado sallader har ofta kött och fisk och skaldjur, till exempel avokado och räkor sallad eller curried kyckling och avokado sallad. Grönsaker som ofta används i avokado sallader inkluderar champinjoner, zucchini och lök, och dessa alla är med i en isbergssallad och avokado sallad recept. Typer av avokado sallader allt från enkla, som spenat och avokado sallad, till mer komplexa sallader, såsom cantaloupemelon och avokado sallad med chili dressing.

Denna typ av sallad har ofta olika typer av skaldjur, inklusive krabba, tonfisk och räkor. Krabba och avokado sallad har krabba ben och avokado placeras ovanpå en bädd av sallad. Den är toppad med en rosa sås av ketchup och majonnäs. Sherrys kryddig räkor och avokado sallad funktioner räkor marinerade i olivolja och kryddor, inklusive koriander och het chiliolja. Salladen är gjord av koriander, avokado och krossad röd paprika.

Svampar ingår ofta i avokado sallader. Svamp, pimentos och grön paprika presenteras i spagetti avokado sallad. Den är toppad med dressing och avokado. Avocado-svampsallad toppas med dragon vinäger, citronsaft och hackad persilja. Avocado kock sallad terar röda blad sallad, vattenkrasse och svamp. Det är blandat med en vinägrett och toppade med schweizerost, hårdkokta ägg och kokt skinka.

Vin är en vanlig ingrediens i många avokado sallader. Avocado och tomatsallad kombinerar en dressing gjord av rödvinsvinäger, dijonsenap och sallad olja med avokado och tomater. Det serveras ovanpå en bädd av sallad. Crab avokado-pistage sallad har vitt vin, vitlök och saltade pistagenötter.

Kyckling och kalkon är ofta med i avokado sallader. Avocado och kyckling sallad har hackad vit kycklingkött, selleri och svarta oliver. Curried kyckling och avokado sallad har kycklingbröst marinerade i italiensk dressing. Hönan kombineras med äpplen, selleri och mandel och serveras på en pitabröd. Avokado och rökt kalkonbröst sallad har kiwi, curry och tomatskivor.

Många avokado sallader har frukter, som apelsiner och grapefrukt. Orange, avokado och rödlök sallad serveras på en bädd av romansallad blad och har en Southsalladsdressing. Orange-avokado sallad med vallmofrö dressing har en skalad apelsin, mogen avokado och vitt lök. De avokado är marinerade i citronsaft och serveras på strimlad sallad och toppad med vallmofrö dressing. Grapefrukt och avokado sallad har grapefrukt sektioner, avokado och en vallmo betningsmedel.

Avocado och ägg sallad har fin hackad lök, kokt ägg och avokado. Zucchini och avokado sallad innehåller zucchini och gröna lök kokta i vegetabilisk olja. De blandas med avokado, paprika och chili och serveras på sallad.

 • Avokado sallader har ofta olika typer av fisk och skaldjur.
 • Skärpan i schweizerost kombinerar fint med en avokado milda smak.
 • Kyckling kan användas i avokado sallader.
 • Hårdkokta ägg ibland i avokado sallader.
 • Grapefruktsektioner kan komplettera vissa typer av avokado sallader.
 • Många typer av salladsdressing ihop väl med avokado sallader.
 • Färska tomater kan användas i en avokado sallad.
 • Spenat sätts ofta avokado sallad.
 • Många avokado sallader innefattar frukt, såsom apelsiner.
 • Svarta oliver används ofta i avokado sallader.
 • Vallmofrön, som kan användas för att göra en dressing för avokado sallad.
 • Avocado kan kombineras med en mängd andra ingredienser för att göra en sallad.