Vad är Low Impact Motion?

December 1

Låg inverkan motion hänvisar till konditionsträning som inte kommer alltför betona ben, knän och fötter, eller som har en minskad påverkan på benen, knän och fötter. Exempel på hög slag träning innehålla saker som många aerobicsdanslektioner var människor utför många hoppning eller studsande rörelser. Andra höga slagövningar inkluderar löpning och jogging. Kommer ner på fötterna från ett hopp eller studs är mer stressande på dem och kan skapa eller förvärra skadan. Av denna anledning, en del människor ser till låg påverkan övning som riskerar skada mindre.

Några människor kan finna skonsamt motion för att vara av särskild nytta. Dessa inkluderar människor som har drabbats fötter eller benskador i det förflutna, som är överviktiga, de ur form och börjar ett nytt träningsprogram, och gravida kvinnor. Med hög slagarbete, stammar extra vikt från graviditet eller från extra pounds kroppen ännu mer och kan öka skaderisken. Om du är i riskzonen för skador från hög slag konditionsträning, är det ingen mening att göra det. En övning regim kan motarbetas om du har ta ledigt eftersom du € re skadades.

Typer av låg påverkan träning innehålla saker som promenader, aerobic dans klasser som inte inkluderar studsande eller hoppa, och en del steg aerobics arbete. Det andra alternativet är att välja hjärt övningar som anses någon effekt. Dessa inkluderar saker som simning, rodd, eller cykling.

Vissa människor undrar om du effektivt kan höja pulsen om du använder låg påverkan övning. Även om det är sant att högre arbetspåverkan kan höja hjärtat mer effektivt, kan låg påverkan arbete vara för ganska effektiva. Det kan ta lite arbete men att bygga upp till träna på mål hjärtfrekvens. Några saker som kan hjälpa påskynda hjärtfrekvens medan du gör låg påverkan träning inkluderar använda vikter på anklarna för att göra kroppen arbeta hårdare, snabbare takt, som att gå snabbare, eller involverar armarna i utövandet. Om du går och använda armrörelser, även om detta kan se lite dumt, kommer du att använda två stora muskelgrupper och kommer att få ett mål hjärtfrekvens förr.

Låg inverkan motion är ingen inverkan motion. Du kan fortfarande få skadade och om du har återkommande problem med fötter, ben eller knän kanske du vill välja andra övningar som vann? € t ger denna stress. Till exempel simning kan vara ett mycket bättre alternativ om du har tillstånd som plantar fasciit.

Du kan hjälpa till att förebygga vissa skador, även om inte alla, genom att delta i låg påverkan övning i förnuftiga sätt. Om du planerar att gå, till exempel gå på en grusväg, ett löpband eller sand, i stället för att gå på betong. Att välja bra skor som är anpassade till betydande mängder promenader eller saker som steg aerobics kan också hjälpa till att skydda dina ben och fötter.

  • Låg effekt utövar kan höja pulsen.
  • Yoga är en skonsamma övning som stärker musklerna.
  • Walking är en form av låg påverkan träning.
  • Tränings byxor.
  • Bouncing på en studsmatta är en skonsamma träning.
  • Bensträck maskiner tillåta användare att utöva sina quadriceps eller lår muskler, med liten påverkan.
  • Cykling är en skonsamma träning.
  • Steg aerobics rutiner kan erbjuda ett bra sätt för nybörjare att arbeta på kardiovaskulär aktivitet.
  • Simning anses vara en låg påverkan övning.
  • Återstående hydrerad även under låg påverkan träning är viktigt.