Hur väljer jag det bästa Träningsboll DVD?

March 5

Det finns några faktorer som kan hjälpa en individ välja mellan många olika tillgängliga övningsboll DVD. Till exempel, vissa DVD-skivor kräver deltagarna att engagera sig i en enda, lång träningspass, till exempel en 90-minuters program. I andra hand är vissa DVD-skivor delas upp i 10- till 15-minuters pass, vilket gör dem mer hanterbara för personer med lite fritid. Den typ av träning en person vill kan påverka beslutet också. Vissa DVD-skivor är baserade på hela kroppen träning, medan andra är inriktade på en enda kroppsdel; fortfarande andra är endast centrerad på stretching musklerna i kroppen.

Innan du väljer en övning boll DVD, är det viktigt för en individ att ärligt fundera över hur mycket tid hon kan ägna åt ett träningspass. Vissa människor kanske kan avsätta en fast timme att träna, medan andra kanske bara har tid för en 20-minuters träning. Vissa DVD-skivor har en enda träningspass rutin som varar en viss block av tid, exempelvis en timme. Övriga DVDs ge deltagarna möjlighet att välja en enda övning in från en meny. Valen kan delas upp i kortare steg, till exempel en 10-minuters träning.

Många gånger en övning boll DVD kommer att tillåta deltagaren att fokusera på kroppen som en helhet. Till exempel kan DVD börja med övningar för benen, och sedan flytta till musklerna i de övre och nedre armarna. Därefter kan den täcka magmusklerna, och det kan sluta med övningar som fokuserar på ryggmusklerna. Dessa totala kropps träning kan vara bra för vissa individer, men andra kan hitta dem tråkiga.

Alternativt kan en övning boll DVD fokusera på en enda kroppsdel ​​för hela DVD. Till exempel är det möjligt för en DVD till endast täck övningar för benen. I så fall kan DVD fokusera på kalvar, inre lår, yttre lår och gluteus musklerna. Det kan fungera på att stärka och toning dessa muskler ensam, utan att ens en glimt på armar och ryggmusklerna.

Stretching är en viktig del av många träningspass. En övning boll DVD får centreras endast på stretching olika delar av kroppen. Det kan uppmuntra deltagarna att förlänga ryggraden, vrida och vända hennes mage, och öka flexibiliteten genom hennes armar och ben.

Det finns grupper av DVD-skivor som använder övningen bollen för att hjälpa en viss grupp av människor att förbättra sin hälsa. Till exempel, vissa DVD-skivor är mot de äldre, som erbjuder mer mjuka övningar inriktade på typiska problemområden för äldre motionärer. Andra DVD-skivor kan vara inriktade på personer med en viss medicinskt tillstånd, såsom artrit, reumatism, eller till och med hjärt-kärlsjukdom. Det finns även några DVD-skivor som skapats speciellt för barn. Allt-i-alla finns det oftast en övning boll DVD som passar de särskilda behoven hos de flesta individer.

  • Övning boll DVDs bör visa olika tillvägagångssätt från ett klart och entydigt perspektiv.
  • Vissa motion videor har snabbare och mer optimistiska träningspass.
  • Övning boll DVDs tillåta människor att träna i bekvämligheten av sitt eget hem.