Rengöring Mörk Färgade Dusch Kakel

December 21

Om du någonsin har ägt en mörk bil, lastbil eller SUV då vet du hur svårt det kan vara att hålla dem rena. Av någon anledning, vattenfläckar och andra mässar tenderar att sticka ut lite mer på de mörka färgerna. I själva verket kan det vara något av en kasta upp mellan vitt och svart som till vilket är desto svårare är det att hålla rent. Rengöring mörka dusch plattor är bara sådär. Även om du kanske inte märker alla vattenfläckar och andra typer av fläckar på vitt dusch plattor, de är ganska mycket garanterat att sticka ut som en öm tumme när de är runt.

Rengöring mörka dusch plattor är inte så svår uppgift att göra. I själva verket är den svåraste uppgiften ofta att hitta ett sätt att hindra dem från att visas i första hand. Här är några riktlinjer som du kan använda för att börja städa i röran som du kan finna på dina mörka färgade plattor, och hålla dem från att visas igen.

  • Använd standard städare. Börja rengöring mörka dusch plattor med standard rengöringsmedel. Till exempel kan du använda saker som CLR (Kalcium, Lime, och Rust Remover), vinäger, bakpulver, och andra hemgjorda rengöringsmedel för att få ditt kakel ren. Dessutom kan du ofta göra underverk genom att använda en av Mr Rena Magi Suddgummin. Dessa poster kommer oftast få även de mest envisa fläckar av alla kakel och injekteringsbruk.
  • Kontrollera dina armaturer. Medan du rengör dina mörka dusch plattor, tar sig tid att ägna särskild uppmärksamhet runt inventarier. Titta att se om det finns några läckor, och någon indikation på eventuella långsamma läckage. Många gånger en obemärkt läcka kan gå en lång väg att skapa en fläck som är särskilt svårt att ta bort. Om du hittar några indikationer på en läcka, så du behöver reparera eller ersätta fixturen så snart som möjligt.
  • Testa ditt vatten. Hårt vatten kan ofta gå en lång väg att skapa en röra som inte behöver vara där. Så ta dig tid att testa ditt vatten. Ofta kan du få en enkel och billig test kit på din lokala hem förbättring butik eller varuhus. Om resultaten visar att du har överdrivet hårt vatten, kan du allvarligt överväga att få en avhärdare installerad.
  • Förebyggande åtgärder är nyckeln. Tro det eller ej, det är en ganska enkel metod som du kan använda för att bidra till att minska den tid du tar på städning dina mörka färgade dusch plattor. När du har dem rengjorda, ta dig tid att tillämpa vissa bilpolish. Genom att använda en produkt som Turtle Wax, Nu-Finish, eller Rain Dance kan du ge dina brickor ett extra lager av skydd som hjälper till att förhindra de svår fläckar. I genomsnitt dessa vaxning behandlingar kommer att pågå ett år. Följ bara anvisningarna som anges av tillverkaren för att se till att du har tillämpat vaxet ordentligt.