Hur kan jag Forskning min Ancestry?

December 30

När en person når en viss ålder, är det grundläggande mänskliga naturen att fråga, där jag kommer ifrån? Spåra oneâ € s anor är som att gå på en resa, och du kan träffa många intressanta människor längs vägen. Dina förfäder kunde ha kommit från fjärran länder och kan ha lett helt olika liv från den du leder nu.

Ett släktträd är det bästa sättet att hålla ett register över din släkthistoria. Det är inte bara ett rekord av det förflutna, men det kommer också att vara ett rekord för framtida generationer att bidra till liksom. Om du inte är så lyckligt lottade att ha ärvt ett släktträd från dina förfäder, det finns många sätt som du kan utföra en sökning av dina förfäder.

Om du söker på nätet hittar du massor av böcker och byråer som hjälper dig. Byråerna kommer att ta all den information du har och göra en sökning för dig. Men kanske du har tid och lust att göra samma sak för dig själv med hjälp av några olika metoder.

Om du ska spåra dina förfäder själv det bästa sättet att börja är genom att tala med din familj. Föräldrar, mor- och farföräldrar och stora-farföräldrar kommer att kunna ge många ledtrådar och mycket hjälpsam assistans. Utökade familj som mostrar, farbröder och kusiner kan ha information att dela också. Ju äldre släkting, ju längre tillbaka i dina förfäder kommer du att kunna gå.

Kontrollera att informationen de ger dig är korrekta. Du kan göra detta genom dubbelkontroll och verifiera fakta med andra familjemedlemmar. Under tids peopleâ € s minnen kan bli ofokuserad men många viktiga fakta kommer att dyka upp igen och igen. Genom kors checkar med familjemedlemmar såsom mostrar och farbröder kommer du att kunna få en mer rättvisande bild.

Fotografier är också bra ledtrådar när du spelar anor detektiv. Gamla fotografier kan ha datum och platser skrivna på baksidan av dem. Ju äldre fotografierna desto bättre. Nästa steg blir att kontrollera register kontor i din stad som håller reda på födslar, dödsfall och äktenskap. Många stater har sina egna regionala arkiv kontor som har en hel del användbar information.

Det finns också ett nationellt arkiv specifikt för släktforskning. De lagrar en hel del historisk information om databaser som antingen kan nås online eller på mikrokort. Kontrollera också om dina lokala tidningar har arkiv som du kan kolla igenom. Skol årsböcker och kyrkböcker är också bra sätt att hitta information om släktingar. Det kan ta lite tid, men sök relevanta datum kan gräva något om dina förfäder.

Spåra din familj anor kan vara både en utmanande och skrämmande process. Skriv bara ditt efternamn i en sökmotor på Internet och se hur många träffar du komma med. Om du är verkligen fastnat, kan du alltid ställa in din egen webbsida som kommer att sätta ett samtal ut runt han världen för att se om någon vet eller minns människor i din familj. Många människor sätter meddelanden och fotografier i lokala tidningar i hopp om jogging someoneâ € s minne om deras familj.

Kom ihåg att exakt registrera alla uppgifter som du slår upp angående dina framsteg. Spåra dina förfäder kan ta lång tid, men det är ett sätt att sammanställa ett permanent register. Inspelning dina förfäder är ett sätt att illustrera för framtida generationer rikedomen i deras arv.

  • Äldre familjemedlemmar kan ofta vara en bra utgångspunkt för att ta reda på om familjens historia.
  • Skol årsböcker kan ge ett sätt att hitta information om släktingar.
  • Skol årsböcker är en källa av härstamning information.
  • En närbild på släktforskning på mikrokort.
  • Vissa familjehistoria Uppgifterna får endast finnas på ett mikrokort läsare.