Hur väljer jag det bästa Dual-Screen bil dvd-spelare?

November 26

Dual-screen bil DVD-spelare är ganska populär bland dem som kör ofta, särskilt när det finns barn i bilen som kan bli uttråkad under långa resor. Om du funderar på detta alternativ för din bil, bör du bestämma om du vill få en som ansluts till bilen eller går på batterier. Du bör också tänka på skärmstorlek innan du köper en dual-screen bil DVD-spelare. Dessutom anser bekvämlighet funktioner såsom hörlursuttag, en fjärrkontroll och en monteringssats för bilen.

Du kanske vill överväga hur dual-screen DVD-spelare du vill drivs. Till exempel kan en del anslutas till bilens cigarettändaruttag eller ett vanligt eluttag. Om de dubbla skärm bil DVD-spelare som du bläddrar behov av att vara ansluten, se till att sladden är tillräckligt lång, med beaktande där du kommer att sätta utrustningen och där cigarettändare eller eluttag är. Om du väljer en DVD eller digital videoskiva, spelare som går på batterier, så försök att välja en med lång batteritid. Detta anses minst fem timmar, vilket gör att dina passagerare att titta åtminstone ett par filmer innan du behöver ladda eller byta ut batterierna.

En annan detalj att tänka på när du surfar dual-screen bil DVD-spelare är storleken på skärmarna. Större skärmar tenderar att ge den bästa tittarupplevelse och är speciellt bra när några passagerare kommer att titta på samma skärm. De är tyngre än de mindre skärmar, dock, och du måste också se till att du har tillräckligt med utrymme i bilen för båda. Dessutom tar en särskilt stor skärm ofta mer makt; om du försöker att spara på batteriet, kan du välja ett medium eller liten skärm. Oavsett vilken storlek du väljer, bör du få dubbla skärm bil DVD-spelare med hög upplösning så att bilden är tydlig, eftersom detta också kan förbättra tittarupplevelsen.

Andra detaljer kan lägga till kvaliteten på dubbla skärm bil DVD-spelare, eftersom, medan vissa funktioner är viktiga, andra är helt enkelt praktiskt. Till exempel, vissa system levereras med monteringssatser så att du kan fästa skärmarna på baksidan av framstolarna, vilket gör att flera passagerare att titta på film tillsammans. Om du väljer att montera skärmarna, är en fjärrkontroll ofta hjälp så passagerarna kan ändra volymen eller byta filmer utan att få ut ur sitt säte, även om detta kanske inte är ett problem i en liten bil. Dessutom kan du överväga system som erbjuder minst ett hörlursuttag så att tittarna kan lyssna på filmer utan att störa andra passagerare.

  • Vissa dual-screen bil DVD-spelare koppla in ett fordons cigarettändare för makten.