Hur väljer jag det bästa Cross Trainer motionscykel?

October 6

En crosstrainer motionscykel är i huvudsak en elliptisk maskin som också fungerar som en motionscykel. Detta innebär att maskinen erbjuder mer än en position för dig att engagera sig i när du använder maskinen: antingen sittande använda motionscykeln, eller stående använda den elliptiska maskinen. Dessa maskiner är oftast kompakt för hemmabruk, och du bör vara noga med att välja en som passar bra i ditt hem innan de köper. Viktigast när man väljer en crosstrainer motionscykel, se till att välja en maskin som är bekväm och enkel att använda, och har de datorprogram på dess ansikte enhet som hjälper dig mest.

Den första och viktigaste steget i att välja en crosstrainer motionscykel är att avgöra vilken typ av övningar du vill göra med maskinen. Detta kommer att påverka ditt beslut om huruvida du bör ha en upprätt cykel crosstrainer motionscykel, eller mer av en recumbent crosstrainer motionscykel. Den liggande versionen kommer att få dig att sitta i en stol ungefär som en vanlig stol vid ett bord, och benen kommer att sträcka sig ut framför dig när engagerad i cykel rörelse. En vanlig upprätt cykelsadeln kommer härma positionen av en normal cykel. Ditt val kommer att bero på komfort; om du har ont i ryggen av något slag, kanske en recumbent cykel fungerar bäst för dig.

Leta efter stabil konstruktion. I det här fallet, du brukar betala för vad du får: billiga crosstrainer motionscykel modellerna kommer att göras av lägre kvalitet plast och andra billigare material. Detta är bra om du bara tänker använda tränare då och då, men för regelbunden användning, kommer du vill ha en tränare av hög klass plast och metall. Se till att alla rörliga delar är fast anslutna till maskinen, och undersöka datorn på crosstrainer. Notera vilken typ av funktioner den erbjuder, och hur lätt det är att använda enheten. Sådana datorer är praktiskt för ett bra träningspass, eftersom vissa kan övervaka puls, hastighet, kaloriförbrukning, och så vidare. En bra crosstrainer dator kommer att chock full av användbara funktioner.

Justerbarhet är också viktigt när du väljer din motionscykel. Se till att sätet är rörlig, så att du kan hitta rätt höjd och längd för dig. Vissa högre slutet cyklar gör att du kan anpassa maskinen med din egen cykel sadel eller pedaler. Detta är en viktig fråga för dem utbildning för cykelhändelser där vänja sig utrustningen är nödvändig.