Hur till Spår Hyresfastighets Vinster och kostnader med Quicken

January 28

Den Quicken Rental Property Manager version av Quicken innehåller verktyg för att spåra din hyreskostnad samt inkomst. Om du är en hyra fastighetsägare, kan Quicken Rental Property Manager ger dig en mycket bättre grepp om hyresintäkter fastigheterna tjänar och hyresavdrag fastigheterna producerar. Quicken kan producera flera olika hyresfastigheter rapporter, som beskrivs i den här tabellen.

Quicken Hyres Property Rapporter
Rapport Beskrivning
Schema E Displayer vinst och förlustdata från fastigheten, vilket är vad du behöver för att slutföra Schema E skattsedel.
Cash Flow Sammanfattar hyresfastigheter kontant inkomst och kontant kostnader under en viss tidsperiod.
Cash Flow Jämförelse Jämför hyresfastigheter kategori summor från två perioder.
Skatte Schedule Visar alla enskilda transaktioner för varje hyresfastigheter intäkter beloppet och avdragsbeloppet redovisas på ditt schema E skattsedel.

Spårning hyresfastigheter vinster med Quicken

Hyresfastigheter Fastighets funktioner låter dig spåra hyresintäkter och hyreskostnader av fastigheter som använder dessa taggar du skapar för varje fastighet. Denna märkning innebär att du kan ta fram rapporter som visar resultatet av egendom, som visas i denna figur.

Hur till Spår Hyresfastighets Vinster och kostnader med Quicken

Denna kassaflödes rapport baserad på fastigheten är verkligen viktigt. Du använder de segmentevinstuppgifter för att hantera dina fastigheter - och att rapportera vad som händer med dina uthyrning på din deklaration.

Inspelning hyreskostnader med Quicken

Allt du behöver göra för att spela in en hyresfastigheter bekostnad är tagg transaktionen som du anger med fastighetens taggen. Det var allt. Allvarligt. Ta en titt på denna siffra.

Hur till Spår Hyresfastighets Vinster och kostnader med Quicken

Den sista markerade transaktionen - skrivit till Joes VVS för $ 75 dollar - är en Reparationer kostnad som räknas som en hyresfastigheter bekostnad eftersom Tag textrutan visar en hyresfastigheter tagg, Wetmore Duplex.