Chromebooks Bokmärk Bar

March 8

Precis som ett bokmärke hjälper dig att komma ihåg din plats i boken du läser, Chrome bokmärken kan du snabbt plocka upp där du slutade. Om du hittar en plats på Internet där du skulle vilja återvända i framtiden, kan du skapa ett bokmärke så att du kan få det med ett klick på musen.

Om du vill skapa ett bokmärke i Chrome, först gå till den webbsida du vill spara och klicka på stjärnan till höger om adressfältet. Detta lägger automatiskt namn och adress på den plats i listan med bokmärken i bokmärkes Manager. Om din bokmärkesfältet är aktiverad, och om du har utrymme, kommer din nya bokmärket visas också där.

Du kan också bokmärka en sida genom att trycka Ctrl + D när du är på sidan som du vill bokmärka.

Chrome kommer att lagra nästan obegränsat antal bokmärken i Bookmark Manager. Chrome ger dig också möjlighet att spara ett litet antal bokmärken i bokmärkesfältet i webbläsarfönstret.

Bokmärkes Baren ligger direkt under navigationsknapparna och adressfältet. Som du kan se i denna siffra, det finns begränsat utrymme i bokmärkesfältet. Håll dina bästa bokmärken i bokmärkesfältet, då - de platser du besöker oftast.

Chromebooks Bokmärk Bar

Om du inte kan se bokmärkesfältet, kan det inte vara påslagen. Att slå på den, följ dessa steg:

  1. Klicka på knappen Inställningar till höger i adressfältet.

    Inställningsmenyn visas.
  2. Sväva markören över alternativet Bokmärken i menyn Inställningar.

    En undermeny visas.
  3. Kontrollera alternativet Visa bokmärkesraden.

    Den bokmärkesfältet visas nu i webbläsarfönstret.

Nu dina favoritplatser på Internet är bara ett klick bort!