Vad är Chicken Kiev?

October 3

Kyckling Kiev är en populär kyckling maträtt som var, konstigt nog, uppfunnet i Frankrike och namnges i New York, trots vad den ukrainska namnet antyder. Skålen har gjorts i flera hundra år, och kan ha pekats ut i New York för att vädja till invandrare från Östeuropa. Den är gjord av fyllning en benfri kycklingfilé med smör, Panering det, och stekning eller bakning det. Slutresultatet är ett rikt, fuktig stoppade kyckling maträtt som traditionellt serveras med potatis, ärtor och en citron garnering. Vissa restauranger erbjuder kyckling Kiev, och skålen kan också göras hemma relativt enkelt.

Basen i skålen är, naturligtvis, kyckling. Typiskt kycklingbröst används, och de är ofta slagna, så att de är mjuka. I en variant av receptet, är en vass kniv som används för att skapa en ficka i kycklingbrösten till fyllningen. Vissa kockar föredrar att rulla plattade och butterflied kycklingbröst runt fyllningen. I båda fallen, är kyckling fäst med tandpetare för att säkerställa att fyllningen inte läcker när den tillagas.

Fyllningen av kyckling Kiev görs med kryddsmör. Persilja, vitlök, salt och peppar är en klassisk kombination, även om andra örter och kryddor, såsom timjan, rosmarin, oregano, och salvia kan användas. Som en allmän regel, är cirka två matskedar för varje kycklingbröst förbereds. Eventuella kryddor är finhackad enhetlighet, och blandningen blandas grundligt innan de spooned i en påse bakverk för enkel användning. Fyllningen kan också öste direkt i kyckling, men en bakelse väska är mycket lättare.

Efter kycklingbröst har fyllts är det muddras i mjöl, ägg och ströbröd. De flesta kockar chill kyckling Kiev på denna punkt, att stelna smöret så att det blir mindre benägna att läcka. Efter kylning, kan kycklingen Kiev bakas i ugnen på 350 grader Fahrenheit (177 grader Celsius) i ungefär en timme, svarvning halvvägs igenom. Det kan också vara stekt i en stekpanna på medelvärme, matlagning sex till åtta minuter på varje sida.

När kokta kan kycklingen Kiev vara drizzled med en sås som en citron dillsås, eller det kan serveras vanligt. Ett brett utbud av tillbehör utöver de traditionella potatis och ärtor kan serveras, även om kyckling Kiev är oftast i fokus för måltiden. Suppleanter på kyckling Kiev kan göras med fyllningar som getost, Brie, eller ricotta.

  • Kyckling Kiev serveras med potatismos.
  • Oregano kan användas för att krydda kyckling kiev.
  • Ärter kan bea friska sida skålen när du gör kyckling Kiev.
  • Ägg, som är använda för att göra kyckling kiev.
  • Persilja kan användas som en krydda för kyckling Kiev.
  • Getost, som kan användas som fyllning i kyckling Kiev.
  • Kycklingbröst används typiskt i Chicken Kiev.