Vad är Bells?

July 27

Det finns flera olika högfrekventa och utan tonhöjd slaginstrument som kallas klockor:

Alla klockor är gjorda av metall.

Agogo klockor. Med ursprung i Brasilien och bygger på västafrikanska cowbells är Agogo eller Agogo klockor svetsas samman på en u-formad handtag. Arrangeras i set om 2, 3 eller 4, och inställd på en 2: a eller 3: e isär, är de ofta används i en ostinato i samba.

Almglocken. Almglocken eller schweiziska koskällor är en uppsättning av klockor liknande dem som används för att hålla reda på betande djur i Alperna, därav namnet. De är ordnade tangentbord mode och lekte med klubbor.

Bell lyra. The Bell lyra en version av klockspel konstruerad för att användas i en marschmusikband. Snarare än inställd platt, tangentbord mode, är det transporteras upprätt, med trimmade barer arrangerade i form av en lyra. Det stöds med en rem som omsluter den utövande midja och oftast spelas med en klubba. Det har oftast mindre utbud än ett klockspel.

Bell-plattor. Göra en liknande ljud till Rörklockor, men med en lägre tonhöjd, kom bell plattor i bruk i slutet av 19-talet för att imitera kyrkklockor. De är stora skivor av metall, spelade med stora, platta, skivformade klubbor.

Bell träd. En serie skålformade klockor monterade i en stapel på en lång stång, från högsta till lägsta tonhöjd, är klockträdet spelas med en stav eller en klubba. Den har sitt ursprung från liknande instrument i flera kulturer, och är idag finns i en version slutfördes på 1950-talet av Carrol Bratman, ett ljudeffekter expert.

Chimes. De chimes eller Rörklockor är en kromatisk arrangemang av en oktav och hälften av långa metallrör som spelas med rawhide eller mässing klubbor. Avsedd att låta som kyrkklockor, de har komplex över- och undertoner.

Cowbells. Det koskälla är en järnklocka utan kläpp. Det används för att spela ostinatos och den latinamerikanska versionen, som härrör från guataca är karakteristiskt används i afro-kubansk musik.

Glockenspiel. Ursprungligen ett substitut för riktiga klockor, den klockspel eller orkester klockor är en uppsättning avstämda metallstänger arrangerade på en bricka eller i en ram i tangentbords mode för orkester eller band användning. Det kan spelas med en mängd olika klubbor och ger en klar, ljust ljud.