Vad är feminina hypnos?

December 2

Feminina hypnos är en typ av hypnos som hävdar att hjälpa transpersoner och transsexuella män att bli mer kvinnlig. Män som använder feminina hypnos för att bli mer feminin kanske göra det som en del av hela könsbytesprocessen. Vissa män kan välja att träna feminina hypnos för att de vill införa mer feminin manér, vanor och tankeprocesser, även om de inte vill driva en fullt könsbyte senare. Hypnos för feminisering allmänhet tar fördel av läget i suggestibility många människor kan uppleva medan under hypnos. Tekniken kan hjälpa transpersoner och transsexuella män beter sig mer feminina sätt automatiskt och omedvetet.

Transsexuell och trans män tänker ofta på sig själva som tillhörande det kvinnliga könet, även om de har manliga kroppar. Många av dessa män försöker lever sina liv som kvinnor genom att ändra kön. Inte alla transpersoner eller transsexuella män vill helt ändra kön. Vissa är nöjda att visas feminina, men behåller några manliga fysiska egenskaper. Många vill agera, tänka, och känner sig mer som en kvinna, och de vill ändra sitt kön på insidan och på utsidan.

Experter tror att de män och kvinnor tänker och känner i helt olika sätt, och att dessa skillnader kan bidra till skillnader i manér, övertygelser och beteenden mellan de båda könen. En transsexuell eller transsexuella mannen som vill framstå som mer feminina kanske upptäcker att helt enkelt presentera sig själv som kvinna är inte alltid tillräckligt för att verkligen synas feminina. Många transsexuella eller transsexuella män söker hormonbehandling eller kirurgisk könsbyte för att visas, och i slutändan bli mer feminin.

Medicinsk behandling ensam, dock ofta kan inte radera livstid maskulina manér, tankemönster, föreställningar och vanor dessa patienter har ofta redan etablerade. Feminina hypnos generellt syftar till att ersätta dessa manér, övertygelser och tankemönster med mer feminina sådana. Feminina hypnos hävdar att komma undermedvetna, att implantera hypnotiska förslag som kan hjälpa motivet att tänka och bete sig mer feminina sätt, utan medveten ansträngning.

Processen för feminina hypnos tros göra transsexuella och trans män känner och verkar mer feminin, eftersom det sägs att förändra maskulina manér och övertygelser inifrån och ut. Även män som inte vill genomgå en fullständig könsbyte kan använda denna hypnos teknik för att känna sig mer bekväm med sig själva.

  • Transpersoner identifierar sig som kön motsatsen till den de föddes som.
  • Feminina hypnos kan hjälpa trans och transsexuella män blir mer kvinnligt.