Vilka är de olika typerna av Balkonglådor?

March 16

Ett hem balkongen är en rekreationsområden som människor kan använda för att njuta ned tid och avkoppling. Beroende på typ av bostad, finns det ofta olika typer av balkong kapslingar att välja mellan. De viktigaste valen är oftast höljen tillverkade av skärmen eller glas, men ibland finns det en kombination av båda som kan bifoga en balkong. Andra inhägnader kan ha aluminiumpaneler, samt ljudisolerande material. Ett urval av olika typer skärm kan vara tillgängliga, medan vissa balkong kapslingar har en hopfällbar design, är mer motståndskraftiga mot fukt, eller skydda mot kyla.

Skåpen kan konstrueras med paneler, varje som inkluderar glas fönster. Dessa paneler är ofta finns i olika färger beroende på vad matchar inredningen i det yttre eller inre av ett hem. Andra balkong kapslingar har aluminiumramar som omger glas. Fönstren kan fästas permanent eller vara utformade för att öppna. Vissa sorter av aluminiumkapslingar har fönster som skiftar åt sidan för att öppna eller stänga.

En inre gardin medföljer vissa balkong stilar, och kan vara manuell eller elektrisk. Ibland kan en fjärrkontroll kan användas för att styra ridån. Val för takläggning innehåller ofta aluminium styrelser, med ett isolerande material mellan att skydda mot värme och kyla. Olika nivåer av tjockleken är ofta tillgängliga för tak, som ibland integrerar fönster för ljus. Ljudisolering såsom bältros hjälper oftast att dämpa ljud från utsidan, inklusive buller från regn.

Den typ av hem balkongen är viktigt att tänka på också, eftersom vissa lådor är bättre lämpade för terrasser, trädgårdar, eller för omslutande pooler. En pool kapsling, till exempel, kan vara hopfällbar; denna design gör vanligtvis det mer praktiskt att fälla ihop systemet och förvara den när vädret är varmare. Delarna brukar inte ta upp för mycket utrymme heller. Balkong kapslingar kan bara skärmen eller alla glas; Vissa typer av glas hindrar ljudet från att komma igenom eller blockera ultraviolett ljus, medan andra kan hindra värmen från att bygga upp inuti balkongen.

Olika typer av skärmar är ofta tillgängliga, vilket kan påverka den övergripande utformningen av balkong kapslingar. Vissa skärmar är bättre storlek för att hålla buggar och material från vegetation ut, medan andra kan vara stark nog att stå emot kraften husdjur skrapa på dem. Många kapslings skärmar är lämpliga för att täcka öppningar som är större än vanligt. Valet av skärmen beror ibland på storleken och antalet små öppningar som fyller duken mesh.

  • Ljudisolerande material kan användas i balkong kapslingar.