Vilka är de olika alternativ för Corner Hyllor?

April 16

Hörn hyllor kan vara ett bra sätt att använda sig av utrymmet som annars skulle gå till spillo, och de kan lägga estetiska överklagande till ett rum samt. Det finns ett antal olika alternativ för hörnhyllor avseende storlek, höjd, djup och om hyllorna är fristående eller väggmonterad. En enda, väggmonterad hörnhylla kan se bra ut, till exempel, men ett hörn kaninbur utformad för att passa perfekt i en vinklad utrymme kan lägga mycket mer nyttovärde till ett rum. Tänk på att det är relativt lätt att bygga hörnhyllor för att passa ett visst utrymme om det inte är möjligt att hitta färdiga sådana som fungerar.

Andra alternativ för hörnhyllor engagera material som kommer att användas för att göra hyllorna. Trähyllor är ganska vanligt, men "flytande" glashyllor kan se trevligt också. Dekorativa metallhyllor kan ge ett rum ett mer modernt utseende, och trådhyllor är stora, billiga alternativ för montering i garderober. Vissa kan även skäras och ändras efter behov för att passa in i en utsedd plats, även om detta kan vara svårare med hörnhyllor, som i allmänhet måste vara fit storlek första gången de skärs.

Hörn hyllor kan vara låg, ungefär höjden av en kort bokhylla, eller de kan vara längre för att nå nästan till taket. Vare korta eller långa hörn hyllor väljs baseras på storleken på rummet samt mängden lagrings som man behöver. En hylla som är för stort kan överväldiga ett litet rum, men det kan också bidra till att balansera ett stort rum samt lägga en hel del förvaring. Vissa hörn hyllor kommer ha bifogat skåp på botten för att hålla poster utom synhåll, med öppna hyllor på toppen för att visa samlarobjekt eller andra dekorativa föremål.

Om man installerar väggmonterade hörnhyllor, se till att hålla viktgränser i åtanke, särskilt med "flytande" hyllor som inte är förstärkta undertill med extra fästen. Glashyllor kan vara ett bra sätt att lägga till extra estetiska intresse för ett rum, och kan vara ett bra val för visning växter eller samlarobjekt, men är inte ett bra val för tyngre saker som böcker. Hörn hyllor inte nödvändigtvis måste vara mycket djupa, antingen; De kan fortfarande vara funktionella eller visuellt tilltalande bara för att de lägger extra visuella intresse till ett rum.

  • Noggranna mätningar är nödvändiga för en korrekt installation av hyllor.