Vilka är de olika typerna av Vegetarisk Förrätter?

June 1

Vegetariska kockar, som kockar allt, vill skapa minnesvärda måltider som ger näring inte bara kroppen utan själen också. Matlagning vegetarian behöver inte vara en komplicerad, big deal så länge maten är fräsch, innehåller inget kött, och var inte tillverkas med fett eller andra animaliska livsmedel. Utbudet av vegetariska förrätter är bortom häpnadsväckande. Även köttätare njuta välja en eller flera nonmeat aptitretare att sparka igång en verkligt härlig måltid.

Kockar har att erbjuda vegetariska förrätter utan en andra tanke sedan urminnes tider. En enkel bricka med de färskaste morötter och selleri eller rädisor skurna i enkla rosor lagt grunden. Några curry eller herbed yoghurt eller hummus att doppa dem i gör en stor förrätt än kommer inte fylla diners innan huvudtävlingen.

Mer formella vegetariska förrätter inkluderar frukt och tomatsalsa, stoppade druvmust blad, eller en härlig bakade brie. Naturligtvis, som alla bra hem kock vet måste förrätt komplettera den viktigaste måltiden, snarare än konflikt med den. Grape blad skulle vara en underbar öppning i en medelhavsmåltid av couscous och sallad, till exempel. Bakad brie kan föregå meatless ratatouille och salsa låter diners vet att middagen kommer att ha en latinsk stil.

Patéer gjorda med gåslever eller annat kött är säkert från bordet, som är lax, kaviar, eller andra skaldjur baserade förrätter. En snabb resa genom den virtuella världen kommer beväpna även de mest oerfarna vegetariska kock med en mängd nonmeat spreadar för fullkorn kex eller bonde bröd. Bönor, vitlök och en mängd olika örter kan användas för en lysande pastej. Tofu kombinerar graciöst med dill, rosmarin eller andra traditionella skaldjurs örter i en tillfredsställande puré. Lägga lite rostad röd paprika och en klick grädde ost inte bara höjer smaken ante men lånar spridningen en lax-liknande färg, en illusion som förstärks genom att strö några kapris över toppen.

Konditorivaror skorpa vegetariska förrätter är lätt att sätta ihop. Hemgjord eller köpta enskilda konditori koppar kan fyllas med ost, grädde, och sauterade lök för utsökt quiche. Vegetariska samosas skapats med ris eller potatis, linser, eller torkade bönor och serveras med mango eller lime pickle är en annan stor början.

En ugn-rostad aubergine erbjuder en unikt silkeslen textur som bakgrund för babaganoush, ett USA Mellanöstern aptitretare. Rostning rattar upp aubergine är normalt mycket blyg smak, och tillägg av tahini, eller mosad sesamfrön, lite olivolja, och vissa färsk vitlök resulterar i en dipp till grönsaker och en spridning för kex eller bröd. Serveras med oljehärdad oliver, det finns nästan ingen chans att matrester men om det finns, kan de blandas med pasta för morgondagens lunch sallad.

  • Quinoa granatäpple fänkål sallad.
  • Hummus serveras med pitabröd och råa grönsaker kan göra för en god förrätt.
  • Spenat quiche är en stor aptitretare för vegetarianer.
  • Frukt och tomatsalsa är vegetarian förrätt som är lätt att göra.
  • Robust salsa är en perfekt topper för vegetariska nachos.