Vad ska jag se i Key West?

October 24

Key West är en liten stad med så mycket att göra! Troligtvis kommer någon att fråga om du har sett solnedgången vid Mallory Square. Tillhör nordvästra spetsen av Key West, det är där besökare och lokalbor samlas för att se solen gå ner och njuta av de många karnevalen typ aktiviteter, inklusive lindansare, eldslukare och mer.

Duval Street driver flera block genom Key West och värdar massor av butiker, restauranger och barer. Conch Tour Train är ett bra sätt att få en uppfattning om vad du skulle vilja besöka. Inte bara kommer du att höra historien om Key West längs vägen, men du kommer att kunna täcka området snabbare och vet var du skulle vilja återvända för att spendera mer tid. Massor av andra transportmedel finns: elbilar, skotrar och vagn turer. Själva staden är lätt att manövrera, till fots eller på annat sätt, eftersom dess gator är mestadels i ett rutmönster.

Den sydligaste punkten är ett populärt resmål för fototagande. Poängen är märkt med en färgglad boj formade monumentet märkt "bara 90 miles till Kuba." En annan populär attraktion är Ernest Hemingway House and Museum. Samtidigt turne hemmet där författaren bodde i lite över tio år, kommer du lära dig om Hemingways liv och böcker och få en närmare titt på de ättlingar till författarens sex toed katt.

En annan omtyckt Key West attraktion är Harry S. Truman Little White House Museum. Lokalen är på National Register of Historic Places och är Floridas enda Presidential Museum. Du kan välja en guidad tur eller du kan guida dig genom den botaniska trädgården.

Även om det inte är en hel del strandområde på Key West, det är det om du vet var den finns, som är på Atlanten sidan. En av de mer populära är Dog Beach eftersom det är hund-vänliga. Andra stränder inkluderar Smathers Beach, Higgs Beach, Rest Beach och Broken Glass Beach. Beach verksamhet omfattar simning, volleyboll, snorkling. En annan favorit stranden ligger vid Fort Zachary Taylor State Park.

Naturligtvis med all denna touring och utforska, behöver du näring och förfriskningar. Var noga med att uppleva specialiteter Key West: Key Lime Pie, färska skaldjur och en tropisk drink.

  • Den sydligaste punkten i Key West är "bara 90 miles till Kuba.".
  • Key West erbjuder vackra solnedgångar.
  • Key West är en idealisk plats för snorkling.
  • Key West har många vackra stränder.
  • Ernest Hemingway House och Museum är en populär attraktion i Key West.