Vad är Toner Lotion?

October 18

Tillämpa toner är ett steg i de flesta vanliga hudvårdsrutiner. En toner lotion liknar en toner gel eller tonervätska, men det är oftast mer fuktgivande. Mindre faktorer skiljer sig från toner till toner, men dess grundläggande funktion är densamma. Även tekniskt sett inte en ansiktstvätt, tar bort toner föroreningar och renar porerna i ansiktet. En lotion är typiskt mer viskös än en vätska och mindre tjock än en kräm.

Toner lotion är en krämig aktuell lösning. De flesta toners appliceras med en bomullstuss eller bomulls torget. Vissa toner sprayas på ansiktet med en spritzing flaska. En toner lotion allmänhet smörjas in ansiktet med hjälp av oneâ € s fingrar.

Många kosmetika och skönhetsproduktbolag tillverkar toner lotion. Den är också tillverkad av medicinsk nischhudvårdsföretag. Den levereras i en mängd olika förpackningar, även om det i allmänhet säljs i en plastflaska. Det kan vara en klämflaska eller en fast flaska med ett munstycke.

Generellt är tonern appliceras efter att tvätta ansiktet och innan fuktgivande. När du använder en toner lotion, kan konsumenten kombinera två steg till ett. Använda en toner lotion innebär vanligtvis eliminerar ytterligare fuktgivande steget när flytande toner har torkat från ansiktet.

En typisk ansikte rengöring rutin sker antingen på morgonen eller kvällen eller båda. Först ögonmakeup, inklusive mascara, bort med en makeup remover. Efteråt är ansiktet fuktas med ljummet vatten före tvätt med en mild ansiktsrengöring. Fingrar eller en tvättlapp bör försiktigt användas i en cirkulär rörelse, i 15 till 60 sekunder. Användare bör vara noga med att vara extra försiktig runt ögat regionen.

Efter ansiktet är helt rengjord, kan toner gel, vätska, eller lotion användas. Toner lotion ytterligare avlägsna eventuella kvarvarande spår av smuts, makeup, eller rengöringsmedel. Med hjälp av fingrarna, bör en person vara noga med att inkludera käklinjen och ofta bortglömda områden som näsa skrevor. Om en toner lotion används, kan det slutliga fuktsteget troligen över. Sådan lotion lämnar ett mycket tunt lager av fukt på huden, mycket mindre än den för en kräm.

Toner är känd för att rengöra och skärpa porer. Porer och hårsäckar fälla smuts och oljor under Skina € s yta, som orsakar fläckar. Tonerâ € s alkoholhalt och andra torkmedel bekämpa dessa blockeringar, vilket resulterar i fastare, friskare hy. Det är viktigt att notera att olika toners har varierande innehåll alkohol, och en toner med lägre alkoholhalt bör användas på tork hud.

Många företag producerar toner lotion i bulk för salonger och spa. Rese toning lotion är också tillgängliga för dem som måste hålla sig till Transportation Security Administration (TSA) riktlinjer när du reser. I dessa fall, eftersom det anses vara en vätska, måste toner lotion flaska vara mindre än 3,4 uns i volym.

  • Vissa toner använder trollhassel istället för alkohol.
  • Toner lotion skapar fastare, friskare hy.
  • Toner lotion appliceras med bomullstussar.
  • En toner lotion är mjukgörande.