Vad är syster Study?

December 24

Den syster Study är en lång analys av 50.000 kvinnor som har systrar som diagnostiserats med bröstcancer. National Institute of Environmental Health Sciences beställt studien och började inskrivning deltagare under 2004. Varje kvinna som frivilligt deltar i studien gör det för sammanlagt tio år. Under den tiden olika mätningar av hälsa, genetik, beteende och et cetera tillhandahålls ibland så att det nationella institutet för miljö hälsovetenskap kan utvärdera de gemensamma faktorer eller skillnader som kan ha en roll i att förutsäga bröstcancer sannolikhet, och särskilt i att ta reda på hur miljö och / eller genetik kan vara prediktorer för sjukdomen.

Kvinnor som deltar i Sister Study göra det efter applicering och accepteras. De har oftast att ge saker som urinprov, tånagel Urklipp och provtagningar av damm som samlats i hemmet där de bor. De slutför också flera telefonintervjuer och ge ett blodprov. När theyâ € re varit fullrekryterad och förutsatt preliminära uppgifter, de periodvis har uppdateringar med forskningar.

Åldersgrupp deltagare i Sister studien varierar 35-74, och sedan 2008 har det planer på att skapa en två syster Study, som särskilt skulle titta på kvinnor som har haft bröstcancer tidigt i livet. Denna studie kommer sannolikt att vara mindre i omfattning, och kommer bara anmäla ca 2000 kvinnor. Liknande information kommer att samlas för att utvärdera vad inflytande genetisk bakgrund och miljö kan ha i att orsaka bröstcancer.

Mängden information som kan samlas in från villiga deltagare betraktas med stort hopp. Alla siffror eller värden att testerna av en kvinna ger, i kombination med data från andra womenâ € s tester, kan börja visa mönster, och dessa kan avslöja information om en livshotande och förödande sjukdom. Kvinnor som är öppet deltagarna i Sister Studie kommentaren att det känns som det är det enda de kan göra för att antingen hedra en avliden syster eller stödja ett syskon som fortfarande kämpar sjukdomen. Tydligt systrar canâ € t bekämpa cancern för dem, men de känns som de kämpar cancer i allmänhet genom att ge denna information, vilket kan gynna sina egna familjer och den större världen.

Det doesnâ € t ta tio år för vissa uppgifter som skall identifieras, i synnerhet när det kombineras med nuvarande medicinsk kunskap. En tidig upptäckt inträffade under 2009 och det antyder tydligt stressnivåer och mängden övervikt ha en inverkan på kromosomförändringar. Detta kan eller inte kan vara relaterade till bröstcancer, men det posits verkligen att tidigare upplevd åldrande sannolikt följden av högre stress och övervikt. Forskare som deltar i utvärderingen av Syster Studie uppgifter är övertygade om att andra fynd, särskilt som relaterade till bröstcancer, kommer sannolikt att växa fram.

  • Urinprov måste tillhandahållas under en syster Study.
  • Deltagare i syster studier ger normalt blodprov.