Väderbeständig din hunds Doghouse

September 24

I alla mina erfarenheter med husdjur, husdjuret stannar oftast inne, men det är definitivt inte ovanligt att ha en hund som är tränad till och hålls huvudsakligen utanför. Ibland hunden är för stort, för vidrig, till aggressiv, och du behöver bara hålla det utanför för allas nytta. Om du gör hålla din hund utanför, finns det några saker som du behöver komma ihåg och tänka på. En av dessa extra ansvar du måste uppfylla är att se till att din hund har lämplig logi. Om din hund stannar eller sover i en hundkoja, måste du se till att hundkojan är väderbeständig.

Oavsett om du bor i ett kallt klimat, varmt klimat, ett torrt klimat, måste du se till att din hund hundkoja är anpassad för alla typer av väder. Saker att tänka på när man köper eller bygger din hunds hundkoja är vind, regn, snö, hagel, och extrem värme eller kyla. Börja med att bygga hundkojan från marken lite. Åtminstone göra grunden tillräckligt tjock och robust nog så att om marken är våt, inte sippra genom golvet i själva hundkoja. Dessutom måste hundkojan för att vara robust nog att stå emot extrema vindhastigheter. Hundkojan gör ingen nytta om det kollapsar vid den första intensiva vindpust.

För att skydda mot regn och snö, det finns ett par saker du kan göra. Om du bor i ett särskilt fuktigt klimat, bör du nog bygga hundkojan av fler våta beständiga material. För bästa förslagen, kolla din lokala järnaffär. För relativt genomsnittliga klimat (åtminstone när det kommer till våthet), är förmodligen det bästa man kan göra att hålla en presenning eller plastark närheten. När det börjar regna eller snöa, säkra tarp upp runt hundkojan. Detta sätt regnet kommer bara glida av tarp. (Du kanske också vill prova gräva små diken runt hundkojan så att vattnet inte kommer att slå upp runt själva grunden för hundkojan). Om vintrarna och fjädrarna är kända för att vara ständigt våt, då kanske du vill bara hålla tarp upp att alltid hålla dina baser täckta.

Beträffande temperaturkontroll finns några fler saker du kan göra för att säkerställa din hunds komfort. För värme på vintern, installera en värmelampa i hundens hundkojan. Gör det så att du kan slå på den inifrån huset och sedan dra i spaken när det börjar bli kallt ute så att hundkojan kan värma upp lite. När det är varmt ute, bara se till att det finns skugga, och kanske kan du till och med bygga hundkoja i ett skuggigt område, så att solen inte värmer upp hundkojan så mycket. Du kan även installera en liten fläkt som du kan aktivera så att den kan flytta luften runt lite.

Hålla din hund utanför är helt acceptabelt och om du funderar på detta, ta hänsyn till typ av hund du har och om din trädgård eller hundkoja är lämplig för vädret som du kan stöta på. Väderskydd din hunds hundkoja är något som både du och din hund kommer att vara tacksamma för, och så du bör väder så mycket du kan för att hålla din hund bekväm!