Hur väljer jag det bästa Bespoke Frame?

December 11

När du väljer en skräddarsydd ram, kanske du vill välja ett tema som kompletterar ditt foto. Ett foto av ett fotbollslag kan se trevligt i en skräddarsydd ram med en sport tema, medan bröllop och jubileums ramar kan innehålla namn och datum. Också vara säker på att din skräddarsydda bildram passar din målning, foto, eller dokumentet korrekt och att den innehåller rätt hårdvara för att hänga. Du bör också bestämma om du vill att din beställda ram att inkludera särskilda tillbehör såsom plexiglas eller en matta.

Din skräddarsydda ram varierar beroende på vad du tänker på inramning. Till exempel kan en skräddarsydd ram för en oljemålning vara elegant utformad i trä, medan en anpassad affischtryck kan ser bäst ut i en förenklad metallram. Om du behöver en skräddarsydd ram för ett dokument eller intyg, metall eller trä fungerar fint och antingen kan personifieras.

Om beställda ram du väljer är byggda av trä, kommer du förmodligen har flera alternativ att välja mellan. Du måste bestämma vilken typ av finish du föredrar för din beställda bildramen. Tänk dig en ljus färg som elfenben, om din bakgrund är mörk eller färgglada. Det är en bra idé att ha en viss mängd kontrast när du väljer din egen ram, eftersom det gör en bra presentation för ditt foto eller konstverk. Om eller foto din bakgrund är mycket ljus, kan det vara bäst att välja en träram med en mörk yta, såsom körsbär, valnöt, eller mahogny.

Brons, koppar eller tenn skräddarsydda ramar fungerar bra för inramning gamla familj fotografier på grund av årgång styling. Vissa av dessa kan lätt anpassas och graverade med namn och datum. Dessa ramar är i allmänhet bäst för små bilder.

När du har bestämt dig för en stil och design för din egna skräddarsydda ram, överväga att köpa en hängande kit om det inte ingår i ramen. Beroende på stilen av ram, kan du välja en trä hängande kit eller en metall en. Var noga satsen ingår även vägg stötfångare eller dina väggar kan skadas när hängande din bild.

För att få fler idéer för din egen skräddarsydda bildram, begära en katalog från en Standard Ram butik. Dessutom kontrollerar webbplatser för kreativa idéer och erbjudanden. Om du köper din beställda ram nätet, se till att företaget erbjuder kundservice telefonsupport för att ta itu med dina frågor.