Vilka vanliga inrikes Kostnader?

August 2

Vanliga hem kostnader ingår finansiering, underhåll och kostnader hushåll. Hem kostnader kan kategoriseras månatliga belopp som när avbetalning förfaller. Ett hem bekostnad kan också vara helt oväntat, såsom varmvattenberedare plötsligt vara bortom reparation och en ny krävs. Medan vissa större hushållskostnader är produkter såsom nya golv, andra är tjänster som VVS reparationer.

Tjänster som är hemmaägarkostnader görs oftast för att behålla tillståndet i huset. Att ha utsidan av huset rengöras eller installera effektivare avlopp i källaren är exempel på denna typ av hem bekostnad. En av de viktigaste och mest betydande underhålls hem utgifter ersätter taket eftersom det skyddar inte bara strukturen i huset, men även skyddar mot skador på de inre innehållet. Hem underhållskostnader är avgörande för att upprätthålla fastighetsvärde och avkastning på investeringen (ROI). Ibland behövs stubbrytning eller trädgren skärning för att skydda de grunder huset är byggt på.

Produkter som används för att uppgradera hemmet kan också lägga till fastighetsvärde vid återförsäljning. Hem förbättringar som gjorts till köket och badrummet kan särskilt öka värdet på huset så långt som framtida köpare berörs. Dessa hem utgifter kan vara stor som ersätter golv och skåp eller de kan vara billigare dekorera förbättringar som att lägga nya tapeter eller färg. I vissa länder, kostnader som gjorts som ökar fastighetsvärdet är avdragsgilla så länge det finns kvitton för att bevisa vad köptes.

Andra produkter vanligtvis köps för att köra ett hem inkluderar tvättmaskiner, torktumlare, diskmaskiner och kylskåp. Beroende på apparatens livslängd, kan vissa husägare köpa eller ersätta dessa poster mer eller mindre ofta än andra människor. Utrustning som används för att upprätthålla ett hushåll eller gård såsom dammsugare, matta shampooers, gräsklippare och snöslungor skulle också kunna ingå i kategorin gemensamma hem utgifter.

Inteckning eller lån betalningar är extremt vanliga hem utgifter. Det finns olika typer av bolån med olika betalningsplaner och räntor. Fastighetsskatt kan också övervägas ett hem bekostnad. Hemförsäkring är en viktig kostnad när de hjälper till att skydda investeringar i fastigheten i händelse av stöld. Husägare försäkring skyddar inte bara personlig egendom, utan även omfattar hans eller hennes skuld och byggnaden. Olika försäkringar varierar i deras exakta täckningen, men hemförsäkring anses vara en avgörande hus bekostnad.

  • Fastighetsskatt är en bekostnad av att äga ett hem.
  • Vissa hem reparationer kan inte skjutas upp eller större skador kunde uppstå.
  • Vitvaror, såsom dammsugare, är hem utgifter.
  • Utrustning som används för att upprätthålla ett hem, såsom en snöslunga, skulle kunna ingå i vanliga hem utgifter.
  • Vissa människor misslyckas med att överväga hur dyr att äga ett hem kan vara innan de gör inköp.