Vad är Tala Game Reserve?

July 22

Den Tala Game Reserve är ett exklusivt resmål och naturreservat i Sydafrika där besökare kan se vilt och också värd en utarbetad bröllop, en unik smekmånad, ett företag konferens, eller annan typ av samkväm. De privata Wildlife Sanctuary räkningar sitt läge nära staden Durban som malaria-fria, ett plus när många områden av kontinenten är värd för myggor som bär sjukdomen. Gäster på Tala Game Reserve kan visa nästan 400 olika arter av fåglar samt ett stort antal giraff, buffel, noshörning, antilop och flodhäst.

Spelet Reserven omfattar mer än 3000 hektar (7,413.16 hektar), och består av en blandning av marktyper, från gräsmarker till thornvelds av akacia träd till våtmarker, vilket leder till en varierad erfarenhet av vilt visning. Olika metoder för naturen visning erbjuds, inklusive turer från baksidan av en häst eller från ett fordon, och även längs en promenad i skogen, med guider som att leda vägen. Inga rovdjur finns i Tala Game Reserve, så djuren på utsikt, men ändå vild, är mer mottagliga för människor och deras önskan att fotografera de olika arter av vilt. Besökare som vill se lejon är bara en kort bilresa från en närliggande Lion Park.

Safari turister på denna skyddat område har chansen att stöta bosatta hjordar av den imponerande sabelantilop. Deras långa manes leder till en jämförelse med hästar, speciellt när de försöker visa upp sin dominans över en annan animaliska övergripande deras halsar. Den sobel antelopeâ € s horn kan vara så lång som 65 inches (1,65 meter), och de kan växa till en vikt på 500 pounds (226,79 kg).

Den Tala Game Reserve har fem lyxiga loger att rymma gäster som föredrar en magnifik utsikt över den afrikanska bushen för att följa med sina kock-förberedda måltider och fina viner. Reservatet kan också placera gäster i ett halvt dussin mindre stugor. Den Tala Game Reserve är också hem för ett utbildningscenter som erbjuder dagsturer och övernattning utbildningsprogram för lokala skolbarn. Childrenâ € s turer finns också för resor studenter som besöker från utlandet.

  • Tala Game Reserve ligger i Sydafrika.
  • Flodhäst bebo vattnen i Tala Game Reserve.
  • Terrängen på Tala Game Reserve inkluderar gräsmarker, thornvelds och våtmarker.
  • Giraffer kan observeras i Tala Game Reserve.
  • Det finns ett lejon park nära Tala Game Reserve.