Hur väljer jag det bästa Charger Pad?

April 16

En laddare pad är en relativt ny form av batteriladdare avsedd för laddning mobiltelefoner och andra mobila enheter. Välja den bästa typen av pad vanligtvis beror på priset och antalet enheter som kräver samtidig laddning. Dessa kuddar är tillgängliga för specifika enheter eller i en universell version som stöder många produkter.

Vissa laddare kuddar är särskilt utformade för iPhone och Droid smartphones. Dessa är singel-enhet laddare som inkluderar både en laddaren och laddningsplattan. Smartphone laddare pad är stor som en vanlig telefon och kan lätt passa i en ryggsäck eller liten handväska.

Den trådlösa laddare pad bygger på magnetisk energiöverföring. Dessa laddare pads inte kräver el och kan ladda flera enheter på en enda dyna enhet. Dynorna gör kräver speciella laddare fall som omger den mobila enheten laddas.

Laddare kuddar finns i antingen flerspridar- eller enkelladdarenheterna. Dessa kan lätt lagras på ett skrivbord eller hemmakontor utrymme. När du väljer en laddningsenhet, är det viktigt att bestämma hur många enheter kräver samtidig laddning. Stora enheter är dyrare och onödigt för en enda laddningsanordning.

Med hjälp av en laddare pad är annorlunda än en vanlig elektronisk laddare. Dessa kuddar inte kräver elektroniska pluggar eller trådar och kan användas på alla plana ytor. Dynan använder ett specialfall för varje enhet som omvandlar den magnetiska energin i laddaren till elektronisk effekt.

En laddare dyna har en unik stil och presentation. De flesta kuddar finns med antingen en svart eller grå textur över en rektangel styrelse område. Dessa kuddar varierar i storlek, men kan lätt passa på en liten stationär eller instrumentbrädan i en bil.

Speciella laddare kuddar också är speciellt utformade för bärbara datorer. Dessa kuddar använder en laddare skiva som är ansluten till USB-porten på den bärbara datorn. Skivan är placerad på laddaren pad, där energi överförs till laptop batteri via USB sladden. Denna laddnings alternativet är bekvämt för affärsresenärer och studenter som kanske inte har aktiva grenuttag tillgängliga.

Laddare kuddar kan också användas för laddning spelautomater inklusive Nintendo, PSP och Gameboy maskiner. Dessa kuddar använder specialfall som är särskilt utformade för spelautomater. De trådlösa kuddar är ett utmärkt val för körning på allmän väg, eftersom de garanterar spelen förblir fulladdat för långa resor.

  • iPhone och Droid laddare dynor inkluderar både en laddnings fallet och ett laddningsplattan.