Vilka är de bästa tipsen för att göra Homemade Bagels?

April 16

I motsats till vad många kanske tror, ​​är relativt lätt att göra hemgjord bagels och kräver minimal ansträngning från din sida: allmänt, jästen och blandaren kommer att göra det mesta av arbetet. En av de viktigaste tips för att göra hemlagad bagels är att använda rätt mjöl, som allrengöringsmedel bakning mjöl inte kommer att göra den bästa produkten. Andra bra tips inkluderar att se till att alla ingredienser blandas grundligt och att den resulterande degen är elastisk och fast i konsistensen. Använda din hand som en mall för att forma bagels, snarare än att köpa och använda utskärningar, kan också vara till hjälp.

En av de främsta anledningarna till att människor tror att göra hemlagad bagels är svårt är att de har provat det med allrengöringsmedel mjöl och den resulterande produkten var mindre än aptitretande. Som bagels är tekniskt anses jästbröd, de kräver en hög glutenmjöl för att uppnå optimal konsistens. Gluten skapar fickor av luft i degen för gaserna att jästen skapar att utveckla, en process som är ansvarig för deg stiger. Bröd mjöl, finns i de flesta livsmedelsbutiker, är typiskt perfekt för att göra hemlagad bagels eftersom det har en hög nivå av gluten, men har också fin konsistens av allrengöringsmedel mjöl.

Som med alla bakning uppgift, att se till att alla ingredienser är väl blandade är ett viktigt tips för att göra hemlagad bagels. Noggrant blanda ihop alla de torra och våta ingredienser för sig, innan kombinera dem, är det enklaste sättet att se till att allt är jämnt fördelad över hela degen. Försök att lägga alla ingredienser till en skål samtidigt resulterar ofta i ingredienser klumpar ihop snarare än att blanda, vilket kan hålla degen stiger.

Grundligt knådning och blandning degen när alla ingredienserna blandas är viktigt när man gör hemgjord bagels. Detta steg aktiverar jästen, tvingar den att börja äta socker i degen, som sedan orsakar jästen att skapa gaser. Samtidigt, knådning och blandning hjälp att bygga upp gluten i degen, som fångar gaserna. Hela denna process är nödvändig för att göra degen jäsa, och inte gör det kommer att resultera i täta, hårda bagels.

Det finns många utskärningar och bakning verktyg på marknaden som kan hjälpa dig att forma dina hemlagade bagels. Trots detta är en av de bästa tips för att göra bagels hemma för att använda handen. Genom att rulla ut en bit av degen i en logg och inslag den runt dina mellersta tre fingrar, kommer du inte bara skapa en nära-perfekt formad bagel, men också spara dig pengar på köksverktyg, lagringsutrymme och sanering.