Vad är en Parlor Palm?

September 5

Ett sällskapsspel palm är en vanlig krukväxt, hemma i tropikerna och finns i hela världen. I varmare klimat, kan sällskapsspel palmer planteras utomhus, men de är mer allmänt används som krukväxter för deras tilltalande utseende och enkel vård. De har ljust gröna, fanlike bladverk och kan producera ljusa gula blommor på våren och sommaren. Parlor palmer också är allmänt känd som "Good Luck Palms."

Liksom de flesta krukväxter, frodas en salong palm i typiska inomhustemperatur och genomsnittet för höga halter av i hemmet luftfuktighet. Parlor palmer, även känd som de latinska namnen Chamaedorea elegans eller Neanthe bella, är perenner som kräver liten eller ingen direkt solljus; även om de tycker ljus är det normalt inte nödvändigt för dem att blomstra. En salongen palm kan växa lika effortlessness i en ljus, solig hem eller en liten, fönster kontoret. Så länge de är ordentligt omhändertagna, kan dessa krukväxter anpassa sig till de flesta inomhusmiljöer.

Populariteten av salongen handflatan är rotad i den relativt låga nivån på omsorg och uppmärksamhet de behöver. De måste vattnas när jorden är torr vid beröring, vilket i allmänhet sker var femte dag. Under vintermånaderna, sällskapsspel palmer tenderar att växa i betydligt långsammare takt, så att de inte kräver en sådan frekvent vattning. Många anläggningsägare vatten var 10 dagar under vintern.

Varje flytande, vattenlösliga gödselmedel för krukväxter kan användas för att mata ett sällskapsspel palm. Under våren, sommaren och hösten månader, är sällskapsspel palmer vanligtvis matas bara en gång i månaden. På vintern, kräver de ingen gödsel alls.

Parlor palmer växa i en mycket långsam takt. Deras blad är fanlike och djupt grön färg, och deras stammar är knäböj och även grönt. Parlor palm har blommande grenar, som har djärva gula blommorna som blommar från mitten av våren till mitten av sommaren.

Dessa palmer är inte kända för att locka några större problem. De drar ibland spinnkvalster eller andra små insekter, som tycker om häckar i lövverket. Bruna tips kan också vara en irritation. Båda dessa problem brukar betyda växten behöver en högre luftfuktighet.

En fuktig handduk används ofta för att rengöra och underhålla fronds till salen handflatan. Doppning handduken i ljummet vatten och lätt dabbing palmblad håller dem blanka och behaglig för ögat. Handlingen att bara torka av ormbunksblad alla dagarna säkerställer också de förblir fri från smuts, damm och eventuella insekter som de kan locka.