Hur väljer jag det bästa grönt te Soap?

September 19

Välja den bästa grönt te tvål innebär att hitta en tvål som gör ett bra jobb med att rengöra huden, hjälper till att hantera eventuella hudåkommor som man upplever, och har även en tilltalande doft. En del människor föredrar en tvål som djupt renar och exfolierar huden. Dessa människor skulle göra klokt i att välja ett grönt te tvål som innehåller en naturlig exfoliant som luffa eller tång. Andra som föredrar en mildare tvål för att återfukta huden bör överväga att välja en tvål som är gjord med en närande olja som jojobaolja. Om det alls är möjligt, är det bäst att välja ett grönt te tvål som också hjälper till att läka torr hud eller bekämpa akne eller mildra eventuella andra hudproblem som användaren lider.

När du handlar för ett grönt te tvål, också vara säker på att hitta en tvål som är gjord med faktiska grönt te och inte bara ett grönt te doft. Verklig grönt te kan sättas till tvål i form av grönt te pulver, som också kallas "matcha". Den kan också tillsättas som ett extrakt. Vissa typer av grönt te tvål görs med gröna teblad som blandas in i formeln.

Det finns ett antal hudsjukdomar som grönt te tvål kan hjälpa till att hantera, speciellt när tvålen blandas med andra ingredienser, såsom eteriska oljor. Grönt te tvål som är gjord med tea tree-olja kan hjälpa till att läka skador och minska förekomsten av finnar. Vissa människor använder grönt te tvål med tea tree-olja för att hantera kropp akne. Andra använder grönt te tvål som är gjord med mandelolja för att lugna torr eller ojämn hud.

Det är också viktigt att välja ett grönt te tvål som har en tilltalande doft. Inte bara bör tvålen gör ett bra jobb med rengöring och behandla huden, men det bör också lämna efter en doft som användaren tycker lukta för resten av dagen. Det finns några grönt te tvålar som är gjorda med mycket lite doft än den naturliga doften av te. Dessa är bra för dem som föredrar produkter med liten eller ingen doft. Det finns andra tvålar som är gjorda med eteriska oljor som citron verbena, eller rosenolja som kan lämna en behaglig doft på huden.

  • Tvål gjord med tea tree-olja hjälper till att hantera akne.
  • Grönt te tvålar gjorda med närande oljor som jojoba är bra för att återfukta huden.
  • Grönt te.