Hur väljer jag det bästa Card Organizer?

January 24

Välja den bästa kort arrangör för att lagra dina gratulationskort kan göras genom att göra dina inköp på nätet. Många webbplatser säljer arrangörerna med olika funktioner. Olika typer av kort lagringslösningar kan också hittas på gratulationskort butiker och presentbutiker. Kort arrangörerna kan finnas i olika storlekar, så välj en att rymma hela din samling.

När du väljer kort arrangörer, leta efter dem med tomma avdelare flikar så att du kan anpassa dem. Du kan fylla i dem enligt särskilda tillfällen eller avsändaren. Till exempel kan en av dina divider flikar läsa "Kort från mamma och pappa." Om bara arrangören har pre-märkta avdelare, kan du vara begränsad i termer av kategorisering.

Om du tycker om att resa med ditt kort arrangör, leta efter något lätt och bärbar. En bärhandtag gör det bekvämt också. Kontrollera att storleken på arrangören är stor nog att rymma dina största gratulationskort. Vissa kort arrangörerna är transparenta, vilket gör det enkelt att se igenom utan att öppna arrangören. Om du föredrar något som erbjuder mer avskildhet, välj en mörk färg som du inte kan se igenom.

Om du har en stor samling av kort, välja ett kort arrangör som är gjord för att vara hållbara. En arrangör som känns billigt och sladdrigt kan kosta mindre, men det kan inte stå emot tyngden av dina kort. Se till att den nedre delen av arrangören är förstärkt eller det kan kollapsa.

En gör-det-själv (DIY) kort arrangör kan vara ett annat alternativ. Om du gillar att skapa hemlagad objekt, överväga att göra en arrangör att använda som en gåva. Du behöver en stor låda eller någon typ av lagringsbehållare till att börja med. Detta kan göras av robust kartong eller plast. Andra material, såsom lim och filt kan användas för att dekorera ditt kort organisatör.

Precis som med en färdigköpta kort arrangör, kommer du vill använda avdelare för din hemgjorda skapelse. Du kan använda ett färgkodningssystem om du vill. Var noga med att märka flikarna på varje delare enligt kategori. Till exempel kan ett avsnitt märkas som "Julkort," medan en annan blir märkt som "födelsedag", och så vidare.

Ditt kort arrangör kan dekor något sätt du vill. Du begränsas endast av din fantasi, så vara kreativ och se vad designar du kan komma med. För extra personalisering, ta några bilder och limma dem till på ditt kort arrangör.

  • Ett bra kort arrangör kommer att sysselsätta flikar med etiketter som "Julkort" för att dela upp en typ av kort från en annan.