Vilka är de olika typerna av Noodle Gryta?

October 5

Hemlagade nudel gryträtter kan förberedas på ett av många sätt och smaksättas med alla typer av kryddor. Tonfisk nudel gryta är en populär maträtt typiskt med konserverad tonfisk. För detta recept, konserverad tonfisk packade i olja fungerar bra. Alternativt, är lax nudel gryta vanligtvis med färska eller konserverad lax. Som viktigaste entree är kyckling Nudel gryta en maträtt gjord med kubik eller tärnade kycklingbitar och hemlagad kycklingbuljong eller sås.

När man förbereder någon typ av hemgjord gryta, är det vanligt att inkludera grönsaker i receptet. Turkiet nudel gryta är oftast gjorda med breda äggnudlar och överblivna bitar av hackad eller tärnade kalkon. Andra ingredienser såsom selleri, persilja, ärtor, och tärnade morötter kan tillsättas. En sås kan göras med smält ost eller en krämbaserad soppa, såsom grädde svamp eller grädde av kyckling. Det är ganska vanligt att ersätta kubik skinka kyckling eller kalkon när du gör den här typen av gryta.

Baknings grytor använder nudlar kan framställas på olika sätt, även om fisk, fjäderfä, eller nötkött är ofta de mest vanliga proteinelement i dessa rätter. En mexikansk maträtt som kallas taco nudel gryta görs med nudlar, riven Monterey Jack ost, taco krydda, och köttfärs. Kondenserad tomatsoppa kan tillsättas för att göra en stadig sås, och gräddfil är en valfri ingrediens som adderar tjocklek.

Nudlar och ost gryträtter görs med användning av olika typer av ostar. Ricotta, mozzarella och cheddarost kommer oftast används för denna typ av nudel och ost gryta. Valfria ingredienser är bacon bitar och paprika.

En italiensk stil maträtt kallas Nudel och korvgryta görs med äggnudlar och italiensk korv, skurna i små bitar. Röd paprika kan också tillsättas till receptet, tillsammans med ett lager av skarp cheddarost. Pastasås kan hällas på toppen innan bakning i ugnen.

Även kött, fisk eller fågel kan användas för olika Nudel gryträtter, kan ett alternativ vara vegetariska nudel grytor. Denna typ av gryta framställes typiskt med användning av någon typ av nudlar och en kräm baserad blandning för sås. Läggs till receptet blir olika grönsaker, såsom selleri, lök, ärtor, morötter, eller majs.

Spenat nudel grytor görs med smält ost och hackad spenat. Alternativt, grönkål, grönkål eller escarole kan användas. Lök och scallions kan också användas för ostliknande nudel och spenatform.

Recept för nudel gryträtter kan finnas på olika recept webbplatser. Dessutom har många kokböcker har gryta recept som använder nudlar som huvudingrediens. När man förbereder nudel grytor, det finns inget rätt eller fel när det gäller ingredienser att använda, eftersom man begränsas endast av fantasin.

  • Selleri sätts ofta Nudel grytor.
  • Gröna ärter är ett vanligt tillägg till Nudel grytor.
  • Ricotta ost är en vanlig ingrediens i Nudel grytor.
  • När du gör en italiensk nudel och korv gryta, kan små bitar av röd paprika läggas.
  • Lax går bra med en vit sås och kan användas i en nudel gryta.