Vad är Car Polish?

March 28

Bil polish är en produkt som tar bort smuts, fett, repor och repor från bil färg. Det är en bil detailing produkt som finns i flera olika former, såsom vätskor, sprayer och krämer. Bil detaljer hänvisar till rengöring och lysande arbete på fordon. Många bil polish innehåller lösningsmedel som terpentin som renar auto färg och ta bort orenheter från det att tillåta glans syns igenom.

Även bil polish tar fram glansen i ett fordons lackering, är det viktigt att förstå att lack är inte samma sak som vaxer. Detta är förvirrande för många människor eftersom vissa vaxer säljs som polerar och vice versa, men de två produkterna är faktiskt väldigt olika. Bil vax appliceras på billackskvalitet fungerar som ett skyddande skikt. Det är icke-slipmedel och fyller i små bucklor i lacken. Bil polish å andra sidan, är något slipande och det tar bort ytan smuts.

Medan bilpolish kan användas före vaxning bör bilvax aldrig användas innan polering. Vax tätar i alla smuts och orenheter i stället ta bort dem som polish gör. Åratal av nedsmutsning och exponering för solljus kan ge auto måla en tråkig utseende som oftast kan ljusnat och förbättras med bilpolish. Lacket avlägsnar ofta repor eller repor liksom.

Bil polering görs bäst med en mjuk trasa. Efter att ha lagt en ganska stor mängd polish till duken, bör en cirkelrörelse användas vid polering ett fordon. Vissa människor använder en elbil poler att tillämpa polish, men många experter rekommenderar inte detta eftersom dessa poler ofta bort för mycket ytmaterial och exponera underull. Även polering en bil för ofta för hand kunde avslöja underull.

Tillverkarens anvisningar ska alltid följas vid användning bilpolish. Röda bilar kanske inte får ett tillfredsställande resultat vid behandling med bil polish och kan vända tråkig och / eller rosa. Fordonspolerprodukter bör först testas i en omärkbar område av bilen.

  • Bil polish kan bli röd bilar pinkish.
  • Bilpolish hjälper till att avlägsna smuts, fett och repor från billack.